Al Pacino a cucerit Festivalul de Film de la Veneția

‘The Humbling’ – Premiere – 71st Venice Film Festival
Foto:Al Pacino la ediția 71 a Festivalului de Film din Veneția. PC: Gareth Cattermole/Getty

La Festivalul de Film de la Veneţia a fost o zi specială. Marii actori Al Pacino şi Catherine Deneuve au venit în faţa ziariştilor şi au vorbit despre noile lor filme.

El și-a făcut apariția în peliculele „The Humbling” și „Manglehorn”. Al Pacino a recunoscut că a primit un sprijin neaşteptat din partea unei pisici, alături de care apare în noua peliculă, în timp ce actriţa franceză Catherine Deneuve a dezvăluit că a gătit de plăcere în timpul filmărilor, relatează Digi24.

„Ştiţi, mi-a venit să mă las, în această dimineaţă. Dar acum, când vă văd pe voi, da… nu, nu… Îmi place asta. Simt şi eu asta, o simt. Nu ştiu dacă simt regret, pentru că mă consider foarte norocos”, a spus el.

Și Catherine Deneuve a fost aclamată de ziarişti la intrarea în sala de conferinţe. Actriţa în vârstă de 70 de ani joacă în producţia „Trei Inimi”, alături de Charlotte Gainsbourgh şi Chiara Mastroianni.

„Cred că a fost mai uşor pentru mine decât pentru fete, din moment ce eu gătesc mult în film şi, adesea, este un mod de a avea o relaţie fizică, senzuală, cu fetele”, a spus ea.

Cea de-a 71 ediţie a festivalului de la Veneţia a debutat săptămâna trecută cu o ceremonie de gală, la Palatul Filmului. În competiţia pentru obţinerea marelui premiu, Leul de Aur, sunt înscrise 20 de filme. Festivalul îşi închide porţile pe data de 6 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *