(video) Un bărbat ataca tinere pe stradă, le trântea la pământ și le tâlhărea

foto14-700×352
Foto:PC: Poliția Capitalei

Un individ în vârstă de 33 ani, originar din raionul Leova, anterior judecat, a fost reţinut de către forțele de ordine, fiind bănuit de comiterea jafurilor stradale în serie.

Potrivit informațiilor preliminare bărbatul ar fi atacat în stradă cel puţin 10 persoane, majoritatea fiind tinere, pe care le deposeda de genţi. Bunurile furate erau vândute imediat, iar banii cheltuiți. Deocamdată forțele de ordine au ridicat doar câteva telefoane mobile, o tabletă, un laptop, depistate la domiciliul temporar al bănuitului.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală el şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. De obicei ataca doar tinere, pe timp de seară, şi care nu aveau însoțitori.

Actualmente el se află în custodia poliţiei şi este cercetat penal pentru jaf. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. Dacă cineva a avut de pătimit din cauza individului, este rugat să se adreseze la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani cu o plângere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *