Crează „vemorii” de neuitat cu ajutorul noii aplicații-foto „Vemory”

grass
Foto:Vemory vă permite să vă păstrați amintirile, precum acest joc de frisbee, sub forma unor vemorii, PC: Diana Ochi Albaștri

A fost lansată o nouă aplicație, care crează clipuri video din pozele disponibile de pe dispozitivele iOS și de pe profilurile de socializare ale utilizatorului aplicației.

Vemory este un startup ce pornește din Austin, Texas, și are scopul de a ajuta utilizatorii să scape de necesitatea de a utiliza tot felul de platforme pentru a organiza albume foto, transmite International Business Times.

Vemory este o aplicație-foto și o rețea de socializare ce colectează și adună pozele din dispozitivul de stocare al memoriei al smartphone-ului și de pe profilurile de pe alte platforme precum Facebook, Instagram Twitter, Tumblr și Flickr, pentru a crea memorii-video, sau „vemorii”, ce încorporează comentariile și like-uri de la prieteni.

Astfel, tehnologia aplicației ia în considerare factori ca timpul, locația, oamenii, hashtagurile și rata de popularitate pentru a descoperi topul pozelor ale utilizatorului. Aplicația conține funcții de editare, astfel ca utilizatorul să anexeze sau să șteargă anumite imagini și comentarii din social media. Clipurile video vor dura până la două minute, și pot fi distribuite atât în cadrul platformei Vemory, cât și prin email, mesaj textual sau alte rețele de socializare. De asemenea, ele pot fi exportate pe dispozitivile iOS. Aplicația este gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *