Aplică la un curs online de șase săptămâni și descoperă-ți stilul propriu de conducere

10628377_10152641824862248_9164210884923154048_n
Foto:Activități în cadrul Acumen PC: Facebook/ Acumen

În perioada 27 august – 7 octombrie, tinerii pot urma un curs online prin care își vor dezvolta abilitățile de lideri. Cursul este oferit gratis iar participanții vor lucra în grupuri de până la șase persoane.

„Intro To Moral Imagination And Challenges In Poverty Alleviation” (Introducere în imaginația morală și provocari pentru reducerea sărăciei) este un curs de șase săptămâni inițiat de organizația internațională Acumen. Acumen își propune să antreneze lideri care își doresc să schimbe modul în care lumea abordează sărăcia și să construiască o lume bazată pe demnitate, informează Mladiinfo.

Participanții la curs vor începe prin a-și dezvolta abilitățile personale de lideri, a-și cultiva mai mult cunostința de sine și a-și descoperi stilul lor propriu de conducere prin intermediul imaginației morale.

Cursul, care începe de pe 27 august și se termină pe 7 octombrie, va consta din lecturi, clipuri video online, activități și discuții. În fiecare săptămână participanții vor primi e-mailuri cu informații despre curs și misiunile de realizat.

Cursul este gratis, iar lucrările se vor desfășura în grupuri de la două până la șase persoane. Grupurile pot fi formate la alegere.

Eligibilitate:

Dacă:
# ești curios în legătură cu programul de lidership al organizației Acumen
# îți dorești să te cunoști mai bine
# ești pregătit pentru o nouă provocare personală
# vrei să descoperi mai multe despre metodele de reducere a sărăciei
# cunoști limba engleză,

Aplică online aici, până pe 26 august, 2014. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *