Salvează-ți căsuța din lumea Botaniculei

botanicula
Foto:Eroii Botaniculei, PC: cnet.com

Botanicula este un joc interactiv și colorat, unde utilizatorul ghidează un grup de cinci prieteni drăguți care încearcă să-și salveze casa de paraziți ce seamănă cu niște păianjeni.

Puncte forte – Eroii Botaniculei sunt drăguți, muzica de fon și ambianța sunt plăcute, iar încercările jocului sunt provocatoare.
Puncte slabe – Pentru a primi plăcere de joc, ar trebui ca creatorii să filmeze un tutorial pentru ca utilizatorii să înețeleagă mersul jocului.
Mega – Plotul este și provocator, și ineteresant în același timp. Astfel, Botanicula merită banii la care este vândută, însă ai nevoie de răbdare pentru a trece jocul, transmite C|Net.

Și totuși, întreaga lume a Botaniculei pare a fi extraterestră și dificil de înțeles la prima vedere. nsă în momentul în care apeși pe ecran pentru a-i cunoaște lumea, vei înțelege că ai ajuns la etapa să salvezi viețile și casele eroilor, ce locuiesc într-un arbore.

Botanicula este caracterizată printr-un stil artistic unic. Jocul este costă 6 dolari și este dipsonibil doar pentru Mac și iPad.

Taguri: #Recenzii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *