La Ziua Vinului, va fi organizat în premieră concursul Miss Regina Vinului

lady-with-wine-1440×900
Foto:Imagine-simbol. PC: tws3d.com

Pe 3 octombrie, în cadrul Festivalului Ziua Naţională a Vinului, se va organiza în premieră concursul Miss Regina Vinului 2014.

Scopul concursului este să se aleagă domnișoara, care va deveni imaginea pentru promovarea vinului naţional pe durata unui an, la diverse evenimente naţionale şi internaţionale de promovare a vinurilor.

Toate doritoarele cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, o înălțime de minim 170 cm și cunoscătoare a limbii engleze sunt invitate să completeze formularul de pe site. Perioada de înregistrare este 21 august-5 septembrie 2014. În regulament sunt stipulate și alte condiții de participare.

Cele 11 participante vor fi supuse supuse mai multor probe de concurs: prezentarea personală în costum naţional, proba creației artistice cu tematica vinicolă, proba ținutei de seară şi întrebări tematice din domeniul vinificaţiei.

Câștigătoarea concursului Miss Regina Vinului va primi din partea organizatorilor un premiu bănesc de 5000 de euro și va semna un contract exclusiv de promovare a vinurilor moldovenești peste hotarele țării pentru o perioadă de un an. De asemenea, vor fi decerante titlurile Vice Miss Regina Vinului, care va primi 3000 de euro și Miss Simpatie alături de Miss Media, ambele primind suma de 1500 de euro.

Concursul Miss Regina Vinului are o tradiţie îndelungată în statele membre ale Uniunii Europene. În Germania, este organizat anual şi este la cea de a 65-a ediţie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *