(video) Descinderi la două disco-baruri din Drochia și Bălți

75149950
Foto:PC: igp.gov.md

Angajații Direcției „Nord” ai Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții în două localuri publice din orașul Drochia și municipiul Bălți, fiind reținuți doi tineri, pentru consum de droguri și comportament agresiv și neadecvat în societate.

Astfel, polițiștii au depistat în disco-barul din orașul Drochia, mijloace financiare de peste 9.500 de lei, bani care nu au fost trecuți în evidența fiscală.

Totodată, în urma perchezițiilor corporale a paznicilor localului, au fost depistate peste 3.600 de lei. Banii erau „încasați” de la vizitatorii localului, fără a le elibera bonuri de plată.

La fel, un șir de încălcări administrative au fost înregistrate de forțele de ordine și într-un local de noapte din municipiul Bălți. Aici, polițiștii au depistat peste 9.500 de lei, care nu erau trecuți prin evidența fiscală, iar de la administratoarea localului, de 21 de ani, au fost ridicate 8.500 de lei. Pentru fiecare masă, clienții achitau între 500 și 1.000 de lei.

De asemenea, în ambele localuri activa câte un DJ cu aparatura muzicală, în lipsa documentelor confirmative de desfășurare a activității.

La moment, cazurile sunt cercetate de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *