Un danez a luat taxiul din Danemarca spre Italia pentru a-și realiza visul

funding-for-taxi
Foto:PC: halocapitalgroup.com

Un danez a cheltuit 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a merge cu taxiul din oraşul Odense, situat în sudul Danemarcei, până la Roma, o călătorie de 1.803 kilometri prin Europa, vrând să vadă o anumită biserică din capitala italiană.

Bărbatul a luat taxiul din oraşul danez Odense. Şoferul, Martin Langstred, a declarat pentru cotidianul Metroxpress că în timpul unei ture de noapte în acest an, un client s-a urcat în maşina sa la scurt timp după ora 01.00, într-o miercuri, şi i-a cerut să îl ducă la Roma, relatează Evz.

„Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo”, a declarat Langstred.

El nu îşi aminteşte numele pasagerului dar îşi aminteşte clar solicitarea lui neobişnuită şi are chitanţa în valoare de 29.226 de coroane pentru a dovedi acest lucru.

„Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui”, a afirmat Langstred.

Călătoria până la Roma a durat trei zile, taxiul danez traversând Germania, Austria şi Italia.

Langstred susţine că nu a dormit în timpul călătoriei, dar a sărbătorit sosirea cu un sandviş italienesc şi o noapte de cazare în Italia.

„După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie”, a declarat șoferul.un danez a luat taxiul din danemarca spre italia pentru a-și urma visul

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *