(foto) O româncă este imaginea Dolce & Gabbana pentru a doua oară

dd
Foto:Andreea Diaconu PC: adevărul.ro

Andreea Diaconu este unul din cele mai bine cotate modele la nivel internaţional. Ea apare în noul video de promovare a gamei de cosmetice Dolce&Gabbana Skincare The Vision: Image of Beauty.

Celebrul brand Dolce&Gabbana a lansat Dolce&Gabbana Skincare The Vision: Image of Beauty, o gamă de produse de curaţare, revitalizare şi hidratare a pielii. În videoclipul de promovare apare şi modelul român Andreea Diaconu, desemnată modelul lunii august de publicaţia „Vogue” Paris.

Cunoscută la nivel internaţional, Andreea în vârstă de 23 de ani nu este la prima colaborare cu celebra casă de modă Dolce&Gabbana, frumoasa româncă fiind aleasă, alături de Monica Bellucci, Kate King şi Bianca Balti să prezinte colecţia toamnă-iarnă 2013/2014.

Andreea Diaconu este unul din manechinele cel mai bine cotate la momentul actual şi a avut colaborări importante de-a lungul timpului şi cu alte nume mari din industria modei, printre care Chanel, Isabel Marant şi Giorgio Armani. A inceput cariera de model la 14 ani, iar la 22 de ani a ajuns sa lucreze pentru Victoria’s Secret. A fost prima româncă care a reuşit asemenea performanţă, susține Adevărul.

 

Andreea Diaconu PC: swide.com
Andreea Diaconu PC: swide.com
Andreea Diaconu PC: swide.com
Andreea Diaconu PC: swide.com
Andreea Diaconu PC: swide.com
Andreea Diaconu PC: swide.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *