(foto) Care sunt tendințele care vor domina toamna anului 2014

collage
Foto:Tendințele pentru toamna 2014 PC: colaj #diez

Toamna își va face, în scurt timp, simțită prezența. Și pentru că noile colecții de haine apar deja în magazine, ar trebui să ne informăm despre noile tendințe ale sezonului rece.

Printurile Versace, Ferragamo, Armani, Prada, Louis Vuitton cu tendințele pentru toamna și iarna 2014 au apărut deja, așa că putem trage primele concluziile despre ce se poartă în sezonul rece. Așadar, o scurtă listă cu diverse concluzii pe care le-am tras din aceste printuri despre ce se poartă
 
în toamna 2014 și iarna 2014:
#1. Fuste midi din satin în culori tomnatice
#2. Haine de blană artificială în culori puternice
#3. Paltoane deconstruite, cu volume interesante, de inspirație masculină
#4. Cămăși cu ținte și carouri
#5. Pulovere supradimensionale cu imprimeuri geometrice, monocromatice
#6. Taioare din materiale ușoare, cu logouri fun
#7. Rochii asimetrice
#8. Franjuri
 
Toamna aceasta se poartă paltoane-halat. Hugh Hefner este responsabil pentru acest trend ciudat care constă în purtarea unor paltoane foarte largi, tip halat.

 

PC: buro247.com
PC: buro247.com
PC: fashion365.ro
PC: fashion365.ro

Toamna aceasta anii 60 revin în forţă și sunt inspirația supremă pentru piesele vestimentare care se poartă în 2014. Se poartă haine croşetate și din dantelă. Tendința aceasta este atât de populară încât a apărut și lenjerie de acest tip.

 

PC: perfecte.md
PC: perfecte.md
Stella Vitsu PC: facebook.com/StelaVitsuthelabel
Stella Vitsu PC: facebook.com/StelaVitsuthelabel

În ceea ce privește rochiile, în această toamnă găsim teme și tendințe extravagante care ne sunt familiare din sezoanele trecute: motivele florale, croielile A line, asimetriile, transparențele, cu o preferință clară pentru materialele fluide în culori delicate.
 

PC: buro247.com
PC: buro247.com

În toamna și iarna 2014 se poartă carourile. Modelul scoțian este una din principalele tendințe de modă în această toamnă-iarnă 2014-2015. Ca și culori le putem întâlni în negru, verde, albastru, roșu clasic, acest model este ideal pentru a fi purtat pe haine precum pantaloni, fuste și rochii. Paltonul este piesa de bază a garderobei de iarna. În toamna-iarna 2014-2015 paltonul se lungește, nu mai este 3/4, ci coboară până la glezne. Accesorizat cu nasturi albi sau colorați, ori cu o broșă în formă de floare, paltonul este elegant și feminin.
 

PC: buro247.com
PC: buro247.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *