Taxi-roaba – ajutorul vostru de încredere la Gustar Music Festival 2014

roaba
Foto:Roaba de cultură PC: dcnews.ro

În acest an organizatorii Gustar Music Festival pun un foarte mare accent pe ocrotirea mediului înconjurător și mai ales a naturii frumoase din Rezervația Orheiul Vechi, astfel încât sunt aduse câteva modificări față de celelalte ediții Gustar..

Parcarea mașinilor va fi posibilă doar în locurile special amenajate de către organizatori (parcarea principală și o parcare mai mică în apropierea zonei de camping) și nu va fi posibilă parcarea mașinilor și motocicletelor în imediata apropiere a teritoriului unde va avea loc festivalul.

 

Mașinile nu vor avea acces în imediata aproapiere a teritoriului rezervat pentru festival PC: Gustar
Mașinile nu vor avea acces în imediata aproapiere a teritoriului rezervat pentru festival PC: Gustar

 

Mașinile vor putea fi lăsate, sus, la parcarea principală, iar de acolo se va organiza transport gratuit pentru toți vizitatorii, un fel de rută internă a Gustarului.

Persoanele care vor vrea să parcugă pe jos distanța până la locul festivalului vor primi de la organizatori un taxi-roabă, un transport pentru bagaje și lucruri personale gratuit, cu care vizitatorii își vor putea duce lucrurile până la zona de camping.

După ce roaba nu va mai fi necesară vizitatorului, un voluntar o va duce la parcarea principală.

Parcarea se închide la ora 23.00 și se deschide dimineața.

Când ultima dată ați condus un taxi-roabă? Acum veți avea oportunitatea la festivalul Gustar din 2014, care va avea loc în perioada 23-25 august.

Biletele la festival sunt deja în vânzare și le puteți procura prin sistemul online de mai jos. Copiii sub şapte ani au acces gratuit. Biletele pot fi cumpărate și pe iTicket, la sediile StarNet din Chişinău și pe site-ul Gustar.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *