Așa bunică, așa nepoțică: Nepoata lui Audrey Hepburn a devenit model

1407925155545
Foto:Audrey Hepburn/ Emma Ferrer PC: vanityfair.com

Emma Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn, și Michael Avedon, nepotul fotografului Richard Avedon, simulează relația profesională a faimosilor lor bunici pentru noul număr al Harper’s Bazaar UȘ.

Emma Ferrer, fiică lui Sean Hepburn Ferrer, primul copil al actriței cu actorul Mel Ferrer, și-a trăit viața în afară luminii reflectoarelor. Acum, pentru prima dată, a ieșit din umbră pentru a-și face debutul în modelling. Și nu oricum, ci pe coperta Harper’s Bazaar.

Făcând o paralelă interesantă cu viața bunicii sale, Ferrer a fost fotografiată de Michael Avedon, nepotul faimosului fotograf Richard Avedon, căruia Hepburn i-a fost muză în anii ’50. De fapt, personajul lui Dick Avery din cel mai faimos film al lui Hepburn, Funny Face, a fost inspirat de Avedon.

Ferrer, în vârstă de 20 de ani, nu și-a cunoscut niciodată bunica. Ea s-a născut în ’93, la un an după decesul lui Hepburn cauzat de cancer. Emma și-a petrecut primii ani din viață în casa de la țară a lui Hepburn, din Elveția, înainte de a se muta în Los Angeles și apoi în Florența, la 14 ani.
“Prima imagine pe care o am cu bunica mea este de când era tânără. Îmi amintesc că am văzut o poză cu ea sărind pe o trambulină – cred că era înainte să înțeleg că a fost faimoasă. Dar îmi amintesc că arată ca o prietenă pe care mi-aș fi dorit să o am”, a declarat Ferrer pentru Harper’s Bazaar.

La fel ca bunica ei, Emma Ferrer a făcut balet, dar speră să ajungă artist după terminarea studiilor la Academia de Artă din Florența, astfel că modellingul este pentru ea doar ceva trecător. În curând se va reloca la New York pentru a-și conținua studiile creative.

 

Emma Ferrer PC: vanityfair.com
Emma Ferrer PC: vanityfair.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *