În Tokio, a început vânzarea primului sutien din lume creat pentru bărbați

pic_bca76b1d8300c949e7e5801290569ee4
Foto:PC: Rakuten Global Market

În Tokio, poți cumpăra sutiene pentru bărbați, care au fost create pentru a micșora efectul gravitației asupra pieptului sexului puternic.

E de dorit să-l porți noaptea, anunță The Mirror. Prețul piesei vestimentare ajunge la circa $30. Potențialii cumpărători ai Kahei Oyasumi Bra (Floral Goodnight Bra) sunt bărbații care se ocupă cu sport și au grijă de frumusețea corpului său.

Kaku Nishioka, în magazinul căruia au apărut aceste sutiene, și-a exprimat siguranța că bărbații știu prea puține despre pieptul său. „Dacă el are mușchi pectorali bine dezvoltați, cu timpul, din cauza puterii gravitației, pieptul se poate lăsa în jos, cum se întâmplă cu femeile, uneori”, a explicat el.

Piesa este realizată în culori galben-roz și în set mai are o pereche de chiloți, realizată în aceeași gamă cromatică. Cât de eficient va fi sutienul pentru cei care deja au această problemă nu e specificat.

Invenția deja a trezit controverse printre antrenorii fitness, care susțin că unicul mod de a-ți menține mușchii pectorali în formă e sportul. Opinia savanților la fel lipsește, dar putem presupune că ideea luptei cu gravitația în poziție orizontală le-ar părea dubioasă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *