Cum va arăta peste 5 ani piața publicitară din Moldova potrivit lui Eugen Boico

boico
Foto:Eugen Boico la TEDxChisinau: Next Level PC: Studio with love/ TEDxChisinau

Directorul companiei Publics Moldova, Eugen Boico, unul dintre realizatorii spotului de promovare a țării, susține că piața publicitară din Republica Moldova se va îmbunătăți considerabil în următorii cinci ani.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Cred că se vor cristaliza mai mulți experți în această perioadă de cinci ani, pentru că mulți acum sunt tineri implicați în domeniu, în case de creație, fiind responsabili de marketing în instituții mai mici.

Sper că va fi mai explorat domeniul publicității cu un buget scăzut, cum ar fi cea din spațiul digital. Poți crea chiar revoluții în domeniu pe Facebook. În cinci ani vor apărea persoane mai competente și cu experiență.

La nivel teoretic R. Moldova este deja brand internațional, avem un anumit nivel de cunoaștere, avem un număr de asocieri care sunt legate de Moldova”, a declarat Boico.

Potrivit sursei, pe parcursul a cinci ani, piața publicitară trebuie să aprecieze și să profite de avantajele pe care le are.

„Se știe că suntem o țară care își caută identitatea și nu este un lucru rău. Pentru mine va fi interesant să văd cum se cristalizează identitatea Moldovei. Noi trebuie să apreciem avantajele pe care le avem în domeniul comercial”, a declarat Boico.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *