(foto) O rusoaică a câștigat titlul de „Mrs World 2014”

c18db2a37622b7e71adb3756767c1f58_384
Foto:Юлия Ионина PC: my-svadba.ru

Mass-media din Rusia promovează intens știrea despre victoria rusoaicei Iulia Ionina, la prestigiosul concurs „Mrs World 2014”, care s-a desfășurat în acest weekend, în Ecuador. Mai multe detalii despre concurs, dar și despre laureată află în articolul ce urmează.

Iulia Ionina are 28 de ani și mai posedă, la activ, titluri precum „Миссис Санкт-Петербург-2012” și „Миссис Россия Северо-Запад-2013”, iar despre victoria de la „Mrs World 2014”, tânără a anunțat pe contul său de pe o rețea de socializare, relatează PentruEa.

„I’m new MRS WORLD 2014, Queen Beauty World”, cu acest mesaj virtual se lăuda, ieri dimineață, Iulia Ionina. Rusoaica a postat, de altfel, și o fotografie în care își demonstrează coroana și zâmbetul.
Finala concursului a avut loc sâmbătă, dar, din cauza diferențelor de fus orar, mass-media europeană și rusă a difuzat știrea abia ieri.

 

PC: my-svadba.ru
PC: my-svadba.ru

Reprezentanta Federației Ruse la „Mrs World 2014” este locuitoare a orașului Sankt Peterburg și conduce organizația caritabilă «Красота и Милосердие». Înainte de a porni spre Ecuador, tânăra mărturisea, presei ruse, că nu s-a gândit niciodată că va ajunge în finala acestui perstigios concurs de frumusețe.

„Această experiență va fi, pentru mine, mai degrabă o călătorie plină de impresii și posibilități de a comunica cu oameni interesanți, de a cunoaște o țară din America Latină și a trăi doar emoții pozitive”, mai declara Iulia, înainte de plecare.

Юлия Ионина PC: my-svadba.ru
Юлия Ионина PC: my-svadba.ru

Acum, învingătoarea titlului de „Mrs World 2014” își exprimă doar fericirea și cuvintele de mulțumire celor care au susținut-o și felicitat-o pentru această performanță.

 

Julia Ionina PC: ladyindress.com.ua
Julia Ionina PC: ladyindress.com.ua
Julia Ionina PC: ladyindress.com.ua
Julia Ionina PC: ladyindress.com.ua
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *