Legenda din Balcani Goran Bregović vine la Gustar Music Festival 2014

e59ad76334dd888246bc2a7387dc535b
Foto:PC: goturkey.com

Veste bună pentru fanii muzicii balcanice veritabile. La Gustar 2014 vine faimosul Goran Bregović.

Bregović e originar din Bosnia și Herțegovina și se declară iugoslav. El a elaborat coloana sonoră pentru zeci de filme, printre care „Time of the Gypsies” și „Underground”, special pentru regizorul Emir Kusturica. De asemenea, a scris muzică pentru Iggy Pop și Cesária Évora.

Ultima dată, Goran Bregović și orchestra sa a fost în Chișinău anul trecut, când a susținut un concert de promovare a albumului său „Champagne for Gypsies”.

Festivalul muzical Gustar 2014 va avea loc la Orheiul Vechi, pe 23-25 august. La eveniment vor evolua artişti locali, ca Alex Calancea Band, Valy Boghean & Band, Trigon, Cristofor Aldea-Teodorovici, Gândul Mâței etc. La fel, vor fi interpreți renumiți și formații de peste hotare ca Estas Tonne, Milk &Sugar, Cristina Kiseleff, El Saffron și mulți alții.

Biletele la festival sunt deja în vânzare și le puteți procura prin sistemul online de mai jos. Copiii sub şapte ani au acces gratuit. Biletele pot fi cumpărate și pe iTicket, la sediile StarNet din Chişinău și pe site-ul Gustar.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *