„Hai la Țară” dezvăluie topul destinațiilor turistice neexplorate din Moldova #VisitMoldova

virgin
Foto:PC: Facebook/Hai la țară

Proiectul „Hai la țară” lansează campania #VisitMoldova, care are ca scop promovarea turismului în Republica Moldova, țară declarată în 2014 cea mai neexplorată destinație turistică din Europa de către publicația internațională Lonely Planet.

Campania vine ca o continuitate a noului spot turistic „Visit Moldova”, lansat pe 4 august de Departamentul Turismului și ține să pună în valoare cele mai frumoase atracții turistice necunoscute ale țării.

„Adevărul trist este că din cei 13 mii de turiști care ne vizitează anual, 90% nu ies din perimetrul or. Chișinău. Atunci când suntem întrebați de străini ce ar putea vizita în Moldova băguim timid ceva despre Orheiului Vechi și despre vinăriile apropiate. Prin campania #VisitMoldova dorim să demonstrăm mai întâi moldovenilor, iar apoi și lumii întregi că satele Moldovei abundă în peisaje rurale pitorești și atracții turistice autentice, gata să fie descoperite”, declară Alexei Guțaga, directorul „Hai la țară”.

3

Timp de 10 săptămâni consecutive, campania #VisitMoldova va dezvălui un Top 10 al celor mai neexplorate și autentice destinații turistice din Moldova pe pagina sa oficială„Hai la țară” invită toți moldovenii să se alăture campaniei și să expedieze sugestii și poze ale celor mai frumoase locuri din Moldova pe email (hailatara@hailatara.md), Facebook  sau pe Instagram, utilizând hashtag-ul #VisitMoldova. De asemenea, doritorii vor putea vota destinația turistică, care în opinia lor, este demnă de a se clasa pe locul I în top. „Vă promitem 10 săptămâni de suspans și vă garantăm că veți fi surprinși de existența unor astfel de atracții în Moldova”, comentează Alexei Guțaga.

4

„Hai la țară” este prima platformă de turism rural autentic din Moldova, care oferă turiștilor posibilitatea de a se caza în casele sătenilor. La moment, „Hai la țară” include o rețea de peste 200 de locuințe în circa 50 de localități din Republica Moldova. Scopul proiectului este de a oferi fiecărei persoane o experiență autentică de interacțiune cu comunitatea locală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *