(foto) 10 femei celebre din Moldova dezgolite frumos

rtrt
Foto:Top femei celebre din Moldova dezgolite frumos PC: colaj #diez

La aniversarea celor 10 ani, VipMagazin a realizat un top al femeilor din Moldova care s-au dezgolit frumos. Natalia Cheptene, Ileana Lazariuc, Nata Albot, au pozat semi-îmbrăcate pentru rubrica “dezgolite frumos”.

În acest proiect contează conținutul imaginilor cu esență de femei frumoase, moderne, femei cu personalitate, femei sexy, îndrăznețe, cu pudoare, dar fără complexe. Femei care știu cum să poarte bijuteriile și care sunt, de fapt, adevărate bijuterii, relatează VipMagazin.md.

#1. Natalia Cheptene
De această dată, o vedeţi cu totul şi cu totul alta. Mai frumoasă, mai vampă, mai feminină, mai tulburătoare, mai Natalia Cheptene.

Natalia Cheptine PC: vipmagazin.md
Natalia Cheptine PC: vipmagazin.md

#2. Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc pozează pentru prima dată la Chişinău. Una dintre cele mai frumoase femei ale României este invitata rubricii „Dezgolite frumos”. Ileana Lazariuc trece în revistă – pentru cititorii „VIP magazin” – cele mai interesante momente din viaţa ei.

Ileana Lazariuc PC: vipmagazin.md
Ileana Lazariuc PC: vipmagazin.md

#3. Mihaela Strâmbeanu
Despre ea se spune că nu are complexe, supărări, dureri. Că are talent şi că-i stă bine să fie actriţă. Că are o frumuseţe balcanică, o zăluzenie frumoasă în ea, un neastâmpăr care o face să-şi trăiască viaţa după regulile ei, cu viteză cosmică. Mihaela Strâmbeanu arde în scenă, în viaţă, în relaţia cu bărbatul iubit. Nu are idealuri. Ea vrea să descopere şi se lasă descoperită. Caută misterul şi tot ea îl generează. O femeie blândă şi neîmblânzită.

Mihaela Strâmbeanu PC: vipmagazin.md
Mihaela Strâmbeanu PC: vipmagazin.md

#4. Natalia Gordienko
Bărbaţii îşi fac impresii chiar de la prima ei „înfăţişare”. Aceştia rămân profund impresionaţi de armele ei fatale în stare să dezarmeze cel mai fioros inamic – zâmbetul firesc şi sincer, ochii vii, culoarea şi profunzimea lor. Natasha spune că n-are nicio vină şi nu caută să impresioneze intenţionat pe nimeni. Totul e de la sine parcă.

Natalia Gordienko PC: vipmagazin.md
Natalia Gordienko PC: vipmagazin.md

#5. Daniela Jenunchi
E frumoasă, pozitivă, activă, mereu cu zâmbetul pe buze, sportivă – nu prezintă ştirile din sport la „JurnalTV” de flori de cuc. Bicepşii ei sunt motiv de invidie şi pentru bărbaţi, iar sex-appealul său – pentru multe femei.

Daniela Jenunchi  PC: vipmagazin.md
Daniela Jenunchi PC: vipmagazin.md

#6. Nata Albot
„Recent, am aflat istoria conceperii mele. În acel an, taică-meu s-a întors de la Moscova şi i-a spus mamei: „Eh, acum o să facem o fată!”. Probabil că venise cam îngheţat din deplasare – era luna ianuarie. Aşa că mămica, soţie iubitoare şi grijulie, l-a încălzit suficient de bine ca să li se împlinească dorinţa…” Şi astfel, peste nouă luni, a apărut pe lume Nata. Un copil dorit, iubit şi alintat, care, apropo, rămâne tot aşa. Unul dintre acei copii care le va fi toată viaţa recunoscător părinţilor pentru dragostea şi libertatea ce i-au fost oferite. Maică-sa şi azi îi spune că i-a dat prea multă libertate.

Nata Albot  PC: vipmagazin.md
Nata Albot PC: vipmagazin.md

#7. Violeta Marian
Violeta Marian, blonda cu ochi şi forme care intrigă simţurile, este, de fapt, cea mai exemplară soţie şi mămică din Chişinău. Cum altfel, dacă e soţie de avocat? Deocamdată, am rugat-o să revină în „gura lumii” prin acest pictorial incendiar-incendiar… Petru orice eventualitate, chemaţi pompierii…

Violeta Marin  PC: vipmagazin.md
Violeta Marin PC: vipmagazin.md

#8. Tany Vander
E genul de femeie pe care e destul să o vezi o singură dată ca să ţi se întipărească în memorie pentru mult-mult timp. Cam aşa s-a întâmplat la o şedinţă foto într-un local din capitală unde ea se afla la o zi de naştere a unei prietene. „Responsabilul pentru dezgolite” la „VIP magazin” a rămas surprins de faptul că nu o cunoaşte, a făcut repejor notiţe şi greşeala a fost reparată. Nu o ştia el, problema lui – Tatiana Gribincea e cunoscută în lumea muzicală, mai ales în rândul admiratorilor din toată lumea ai lui Dan Bălan, cel cu care a avut o colaborare frumoasă.

Tany Vander  PC: vipmagazin.md
Tany Vander PC: vipmagazin.md

#9. Dianna Rotaru
Se spune că în bucătăria vedetelor ajung doar alte vedete. Însă nouă ne-a reuşit să o prindem pe Dianna Rotaru nu doar binedispusă, dar şi dezgolită frumos. Acum, dând jos câteva kilograme, interpreta e mai apetisantă ca niciodată, iar alături de fructele şi legumele toamnei îţi lasă gura apă.

Diana Rotaru  PC: vipmagazin.md
Diana Rotaru PC: vipmagazin.md

#10. Lili Lozan
E o dulce. A demonstrat-o şi acum, acceptând propunerea de a se „dezgoli frumos”, seara pe… Nistru, la Puhăceni Island Beach. Mă rog, sună frumos, deşi, pe bune, locurile sunt de admirat… À la Sophia Loren, dacă tot multă lume a observat similitudinea dintre Lili de la noi şi renumita actriţă italiană.

Lili Lozan  PC: vipmagazin.md
Lili Lozan PC: vipmagazin.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *