CNTM este în căutarea unui Coordonator Local în educația electorală a tinerilor

2013-10-15-05-21-15-Depositphotos_2760301_m
Foto:PC: thetelegram.com

Consiliul Național de Tineret din Moldova a jucat un rol activ în sensibilizarea tinerilor cu privire la alegerile parlamentare din 2009 și 2010, continuând aceste eforturi, anul acesta CNTM își propune implementarea proiectului cu genericul „Sensibilizarea civică a tinerilor privind alegerile Parlamentare”.

Scopul proiectului constă în sporirea angajamentului civic și participarea activă a tinerilor la alegerile Parlamentare din noiembrie curent. Prin intermediul acestui proiect, CNTM urmărește informarea și sensibilizarea tinerilor privind importanța participării la alegerile Parlamentare, la fel capacitarea acestora în vederea exercitării drepturilor electorale. Activitățile proiectului sunt orientate către o participare mai activă a tinerilor la vot, interesarea acestora privind procesele politice din stat și formarea unei opinii politice cât mai obiective și echidistante.

Pentru realizarea scopului propus, CNTM lansează un concurs public în vederea angajării a 32 de persoane în calitate de coordonatori locali de voluntari și 4 pentru promovarea educației electorale în cadrul Universităților din Chișinău, Cahul, Bălți și Comrat.

În acest context, se deschid și aplicările pentru funcția de Coordonator Local în educația electorală a tinerilor, care va fi responsabili de mobilizarea tinerilor și crearea echipelor locale de voluntari pentru campania DOOR TO DOOR (de la ușă la ușă) și instruirea echipelor locale de voluntari, în așa fel încât toate persoanele să fie pregătite metodologic de campania DOOR to DOOR.

Persoanele interesate vor expedia doar prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com dosarul de aplicare denumit „Coordonator local în educația electorală a tinerilor”, care va conține CV-ul aplicatului și metodologia de lucru. Data limită de aplicare este 29 august 2014, ora 17:00.

Accesați aici Termenii de Referință

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să contactați:
Galina Petcu, Coordonator Politici de Tineret
Tel/fax: (+ 373 22) 235 175
E-mail: galina.petcu@cntm.md
Web: www.cntm.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *