(video) Spune tare lumii ce crezi: Tribuna gândurilor bune pentru cei care vor să se pronunțe

10511299_818534508157392_6494997187721528270_n
Foto:Spune lumii ce crezi la Tribuna gândurilor bune. PC: Facebook/ TRIBUNA GÂNDURILOR BUNE

Mulți dintre noi au intenția să aducă un strop de fericire în lume, însă foarte puțini își împărtășesc gândurile cu voce tare. Marți, 29 iulie, între orele 10:00 și 20:00, fiecare chișinăuian care are necesitatea să vorbească, este așteptat la Tribuna gândurilor bune, pentru a transmite un mesaj pozitiv.

Evenimentul se va desfășura pe aleea din spatele Arcului de Triumf, între strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin, unde va fi asamblată o tribună și trecătorii vor avea acces la un megafon, pentru ca vorba bună adresată unei persoane, Chișinăului sau lumii întregi, să răsune tare pe străzile orașului.

Organizatorii, Clubul Oratorilor, vin cu un mesaj de motivare: „Vă îndemnăm să lăsați deoparte orice frică, complex sau, mai rău, lene de vară și să intrați în jocul de a dărui bunătate necondiționat cu o vorbă de bine, adresată oricui: oamenilor dragi, prietenilor, Chișinăuienilor, Moldovei, trecătorilor! Veniți dacă simțiți furnicuțe de satisfacție când veți vedea zâmbetele oamenilor ce vă vor auzi mesajul de bine!”

Drept exemplu pentru a desena o impresie asupra desfășurării evenimentului, organizatorii au propus un videoclip al unei manifestații analogice din orașul american, New York:

Pentru mai multe detalii, vedeți evenimentul de pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *