(video) Trei tineri, printre care un minor, au furat un automobi

Untitled
Foto:Trei tineri, printre care un minor, reţinuţi de poliţie pentru răpire de automobil PC: Captură video

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 17 şi 27 de ani, originari din raioanele Ştefan-Vodă şi Anenii Noi, au fost reținuți pentru că ar fi răpit dintr-o curte un automobil de model “Volkswagen Passat”, în timp ce stăpânii dormeau.

Incidentul a fost denunțat la poliție de către proprietar, după ce a depistat lipsa autoturismului din ograda casei, din sectorul Râşcani al Capitalei. Paguba materială a fost estimată de către victimă la suma de peste 80.000 lei.

În cadrul acțiunilor speciale de investigații, polițiștii au depistat unitatea de transport a doua zi, fiind localizate şi reținute persoanele. Aceștia sunt suspectați de comiterea mai multor furturi din automobile şi locuinţe, care au recunoscut în detalii circumstanţele exacte în care a fost răpit automobilul din ogradă.

Potrivit lor, unul dintre ei ar fi pătruns în casă prin forţarea geamului din termopan, în timp ce stăpânii dormeau, de unde a sustras doar cheile de la automobil. Ei au deschis porțile şi l-au împins fără să pornească motorul. După ce s-au plimbat, maşina a fost abandonată pe strada Minsk din sectorul Botanica.

În privinţa lor a fost pornită o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, care prevede închisoare pe un termen de la 3 până la 5 ani. Doi dintre ei au fost reţinuţi, iar minorul este cercetat penal în stare de libertate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *