Top știri din 17 iulie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole publicate pe #diez în data de 17 iulie 2014. PC: colaj #diez

Călătorii gratuite interactive, indicator vandalizat, evenimente IT în Moldova și Chișinăul dimineața în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 17 iulie 2014.

#1. Călătorește gratuit prin Chișinău cu ajutorul aplicației HEY’TAXI

O aplicație mobilă care permite oricărui utilizator să comande taxi de pe smartphone, vine cu o propunere pentru toți proprietarii de automobile care doresc să continuie cu inițiativa bună începută săptămâna trecută să transporte gratuit pasagerii din Chișinău.

#2. Indicatorul de tip nou din centrul Capitalei a fost vandalizat

Indicatorul de tip nou de la intersecția străzilor Veronica Micle și Vlaicu Pârcălab a fost instalat la 26 iunie curent, în calitate de test, pentru a vedea dacă se merită a fi instalate în tot Chișinăul.

#3. Evenimente din Moldova care te vor ajuta să evoluezi în calitate de specialist IT

Facultatea pe care o urmăm e importantă atât prin cunoştinţele fundamentale pe care putem să le acumulăm în procesul de studii, cât şi mediul pe care ni-l pune la dispoziţie, oamenii cu aceleaşi viziuni şi concepţii care ne înconjoară şi cu care putem interacţiona.

#4. Cum se trezește Chișinăul într-o dimineață de vară

Bună dimineața Chișinău! Zorii zilei de vară ne-au tentat să ne trezim devreme și vedem cum se animează străzile capitalei.

#5. Latura mai puțin cunoscută a Angelei Merkel

Astăzi, 17 iulie, „doamna de fier” a Germaniei împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. #diez a decis să scoată în evidență latura mai puțin cunoscută a cancelarului, și anume – personalitatea Angelei Merkel, cu fobiile și pasiunile ei.

#6. Patru tineri s-au luat la bătaie chiar în Inspectoratul de Poliție din Căușeni

Patru tineri din satul Zaim s-au încăierat chiar în Inspectoratul de Poliție. În noaptea de 12 spre 13 iulie aceștia au fost aduşi de poliţişti în incinta inspectoratului de poliţie Căuşeni după ce s-au luat la bătaie între ei pe piaţa Alexei Mateevici din localitate.

#7. 15 cele mai interesante meme-uri cu Angela Merkel

Angela Merkel – femeia politician, „doamna de fier” a Germaniei, a doua cea mai influentă persoană din lume după Barack Obama potrivit unui sondaj, este personajul central în multe meme-uri sarcastice de pe Twitter.

#8. Un avion cu 295 pasageri la bord s-a prăbușit în estul Ucrainei

Un avion de pasageri malaysian, care avea la bord 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului de pasageri, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia. Avionul efectua un zbor de la Amsterdam spre Kuala Lumpur.

#9. Îndrăgostiți-vă de râul Nistru la o cursă pe saltele gonflabile

Participarea la eveniment este gratuită. Securitatea participanților este asigurată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, salvatorii fiind prezenți la locul unde va avea loc cursa. Aceasta va avea loc în perioada 18-20 iulie.

#10. Animalele de la Grădina Zoologică au evadat pe pereții menajeriei

La începutul verii, familia de animale care viețuiește la Grădina Zoologică din Chișinău a fost completată cu mai mulți membri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *