Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 19 iulie

spalatorie
Foto:Mesaj de la Teatrul Spălătoriei PC: Spălătoria

Suntem la mijlocul verii, perioada când ne întrebăm ce am făcut în prima jumate și să decidem ce vrem să facem în următoarea jumătate. Până a vedea ce facem în august, vedeți aici recomandările noastre pentru sâmbătă.

#1. Summer Kiss – distracție colosală cu multe hituri, multă spumă și mult soare

pic5

Sâmbătă, 19 iulie, Kiss FM te invită la o nouă ediţie Summer Kiss. De data această pe lângă cele mai tari hituri mixate de Flavy Deejay şi buna dispoziţie emanată de echipa Kiss FM, vei avea parte de o surpiză de proporţii la Aqua Magic. De la 13:00 la 16:00, cel mai mare aqua park din Moldova va fi plin de spumă.

Şlapii şi slipii sunt tot de ce ai nevoie la Summer Kiss, aşa că eşti invitat împreună cu familia şi prietenii la show special, concursuri, premii şi multe alte surprize interesante.

Feel your summer music!

 

#2. Light City Quest – 69

pic1

Un nou joc de City Quest pe străzile Chișinăului, cu începere de la ora 21:00, din fața la Grand Hall, mai multe detalii pe Facebook.

 

#3. Open Zumba Power

pic2

Fitness & Wellness Club Alexia invită toţi doritorii la o doză de energie. Sâmbătă, orele 10:00. Locul desfăşurării evenimentului : Fitness club Alexia, sala de antrenamente nr 2. Înregistrarea prealabilă este obligatorie.Participarea GRATUITĂ pentru toţi. Detalii pe Facebook.

 

#4. Groovy Shakerz – Balkan Beat & Underground Folklor

pic3

Line-up:
22:00 Balkan Beat & Underground Folklor
01:00 Freestyle (colaj din diverse genuri de muzica electronca)
Intrarea: 30 lei, start: 22.00, la Tipografie. Detalii pe Facebook.

 

#5. Funky nights vol. 13

pic4

Atmosfera funky la “Spălătorie” alături de Fresh Sly și vibe-uri muzicale pozitive în stil Soul, Funk, Old-School Electro, Disco, Rhythm & Blues și Hip-Hop.

Intrarea: 20 MDL, la Teatrul Spălătorie, detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *