(studiu) Europenii sunt cei mai mari amatori de a face plajă nud

article-0-1D32F7BC00000578-643_634x346
Foto:Europenii cei mai mari amatori de a face plajă nud PC: @Daily Mail

Există un stereotip conform căruia germanii sunt cei mai mari amatori de a sta dezbrăcați în public. Însă conform sondajelor efectuate recent, aceștia au fost întrecuți de austrieci, dintre care aproape o treime obișnuiesc să facă plajă nud în timpul vacanțelor.

Întrebați despre obiceiurile lor în timpul vacanțelor, 28 la sută din reprezentanții ambelor națiuni au răspuns că se simt cel mai bine stând în pielea goală pe plajă, scrie publicația britanică Daily Mail.

Potrivit unui raport anual realizat de Expedia, care a studiat comportamentul și preferințele a 12.000 de turiști din 24 de țări de pe 5 continente, europenii s-au adeverit a fi cei mai mari amatori de a face băi de soare nud. Europencele sunt cele mai dispuse să facă plajă topless, dintre care aproape 49% sunt femeile din Austria.

Spaniolii și germanii sunt următorii în raportul sus-menționat, cu 42% și respectiv 39%, care declară că mai degrabă ar prefera să stea pe plajă fără costumul de baie.

În schimb puritaniştii englezi (12%) și americani (13%) într-o măsură mult mai mică sunt adepții „vacanțelor dezbrăcate”.

La nivel mondial, obiceiul băilor de soare nud este mai răspândit printre bărbați (18%), decât printre femei (6%).

Cei mai modești în acest sens sunt asiaticii. Doar 2% din japonezi, 3% din sud-coreeni și 4% din tailandezi admit că fac plajă nud.

„Plajele rămân una din cele mai populare destinații printre turiștii din toată lumea, întrucât 56% din toți cei care au fost chestionați, au spus că în ultimul an și-au luat vacanțele la plajă”, a declarat John Morrey, vice președinte și manager general al Expedia.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *