Arcașul Dan Olaru a cucerit două medalii de argint la Cupa Europei Tineret 2014

Olaru Dan goes to the next round
Foto:Moldova a cucerit două medalii de argint la tir cu arcul din cadrul Cupei Europei Tineret 2014 la tir cu arcul PC: mashaspage.blogspot.com

În perioada 6 – 12 iulie curent, în orașul Moscova, Federaţia Rusă, s-a desfăşurat Cupa Europei Tineret 2014 la tir cu arcul. Lotul naţional a fost reprezentat de Dan Olaru şi antrenoarea Irina Cecanova.

Arcaşul moldovean a cucerit medalia de argint, după ce i-a învins în optimi de finală pe slovenul Jan Rijavec, în sferturi de finală pe rusul Vasily Rinchino, în semifinală pe mexicanul Luis Esteban Infante şi a fost învins în finală de către italianul David Pasqualucci, care a obținut medalia de aur.

Cupa Europei Tineret 2014 la tir cu arcul de la Moscova este cea de-a doua etapă a competiției, prima etapă reprezentând Campionatul European de tir cu arcul rezervat tineretului, care a avut loc în perioada 17 – 25 mai în orașul Ljubljana, Slovenia.

Totodată, Dan Olaru a cucerit şi medalia de argint a competiției europene după performanțele obținute în cadrul celor două etape.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *