(video) Două femei atacate pe stradă de o tânără pentru bijuterii

11iunietalharijaffurthotdelantis-1339405442
Foto:PC: Cugetliber.ro

O locuitoare a Capitalei în vârstă de 29 ani a fost reţinută de poliție, pentru faptul că ar fi jefuit două doamne de lanţurile din aur de la gât. Cazurile au fost înregistrate pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana.

Potrivit victimelor, cu vârstele de 59 şi respectiv 64 ani, bănuita s-ar fi apropiat din spate în momentul când acestea intrau în scara blocului de locuit.

Conform informaţiilor constatate, prima victimă ar fi fost atacată la primele ore ale zilei, iar a doua- după câteva zile, pe la orele prânzului. Prejudiciul total estimat de către victime se ridică la suma de peste 5.000 de lei.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, bănuita şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Ea susţine că lanţurile din aur sustrase, le-ar fi vândut imediat după ce ar fi jefuit victimele. Potrivit ei, femeile au fost alese din considerentul că aveau o vârstă înaintată şi nu erau în stare să opună rezistenţă.

Tânăra a fost reţinută pe un termen de 72 de ore şi este cercetată penal pentru jaf. Legislaţia penală în vigoare prevede închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *