(video) Un minor a furat un scuter pe care vroia să-l cumpere

foto_102
Foto:Minor suspectat de răpirea unui scuter PC: Inspectoratul General al Poliției

Un minor în vârstă de 15 ani a fost identificat şi reţinut de către angajații poliției din Chișinău, fiind suspectat de răpirea unui scuter. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie curent, pe o stradă din sectorul Buiucani, sub pretextul procurării mijlocului de transport.

Potrivit informaţiilor preliminare, minorul ar fi găsit anunțul de vânzare a scuterului pe o reţea de socializare. Acesta s-a înţeles la telefon cu proprietarul, de 15 ani, să se întâlnească și să verifice starea tehnică a scuterului. Suspectul ar fi urcat la volan sub pretextul deplasării, apoi ar fi fugit de la faţa locului fără să achite suma de bani stăpânului.

Conform declarațiilor victimei, aceasta a înțeles că i-a fost răpit scuterul după ce a văzut cum minorul s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută cu viteză sporită. Ulterior, el a informat poliția prin intermediul serviciului specializat 902.

Actualmente, incidentul este investigat pentru „Răpirea mijlocului de transport”. Legislaţia în vigoare prevede amendă în mărime de la 10.000 la 20.000 lei sau închisoare de la un an la 3 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *