Recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 10 iulie

nata
Foto:Nata Moraru vă așteaptă la 21:30 la Teatrul Spălătoriei PC: Nata Moraru

Încă un pic și e weekendul, sperăm că aveți planuri-uraganuri, vacanțe, plaje și distracție, însă până la weekend noi vă propunem ce puteți face în ziua fără de fotbal mondial, 10 iulie.

#1. Chișinău Toastmaters Meeting

PC Toastmasters
PC Toastmasters

Clubul Toastmaster vă invită la o nouă ședință, la 18:45, la Biblioteca B.P. Hașdeu. Seara va fi condusă de Venedict Strisca, mai multe detalii despre ședință pe Facebook.

 

#2. American Dream

PC: Teatrul Spălătoriei
PC: Teatrul Spălătoriei

American Dream propune o incursiune în interiorul unei societăți care se vrea percepută și chiar e percepută de multe ori ca o societate model. Țara de vis ce asigură pentru toți și oricare dintre cetățenii săi dreptul la libera exprimare, securitatea alimentară, protecția consumatorului… precum și pacea în lume. Mai multe detalii pe Facebook.
Contribuție opțională 40, 60, 80 lei., la 20:00, la Teatrul Spălătoriei.

 

#3. Seară poetică cu Agnesa Pituscanu 

PC Tucano Coffee
PC Tucano Coffee

Tucano Coffee Brasil vă invită la 20:00 la următoarea ediție a „Clubul poeților desculți”. Invitatul special, poeta Agnesa Pituscanu. Nu uităm că microfonul va fi deschis pentru toți cei care vor dori să-și împărtășească creațiile proprii. Detalii pe Facebook.

 

#4. Little Friday. Nata from Merseyside

PC: Nata Moraru
PC: Nata Moraru

Venită din țări străine, cu un car de muzică bună, Nata Moraru te așteaptă joi la un tînț-tînț de zile mari! Vorba ceia: „WE WILL NEVER WALK ALONE!”. La 21:30, Teatru Spălătoriie. Intrarea liberă. Detalii pe Facebook

 

#5. Paul Gavarni. Măști și fețe în gravuri

PC: Muzeul Național de Artă
PC: Muzeul Național de Artă

Paul Gavarni (1804 – 1866) a fost un cunoscut desenator, gravor, ilustrator și caricaturist francez al secolului al XIX-lea. În 1818 a absolvit Hippolyte Guillaume Sulpice Chevalier de Arte și Meserii din Paris, unde a studiat desenul tehnic. Nu se știe clar unde și cum a realizat acesta primele sale litografii – tehnica principală în care a lucrat. Vedeți expoziția sa la Muzeul Național de Artă până pe 7 august, detalii aici: Expoziție Paul Gavarni

 

#6. Europa League | FC ZIMBRU (Moldova) vs KF SHKENDIJA (Macedonia)

PC: Zimbru Chișinău
PC: Zimbru Chișinău

Joi, 10 iulie, ora 20:00 la Stadionul “Zimbru” ești invitat la meciul de Europa League dintre Zimbru Chișinau și KF Shkendia din Macedonia. Detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *