J. K. Rowling a publicat o nouă povestire despre Harry Potter la 34 de ani

A-z9jtLvXeTv_4CufdTV7Q-article
Foto:Secvență din filmul Harry Potter și Talismanele Morții. PC: lookatme.ru

Autoarea faimoaselor volume Harry Potter, J. K. Rowling, a publicat o nouă povestire despre protagonistul romanului la 34 de ani, pe site-ul Pottermore, pe care Rowling a semnat-o drept Rita Skeeter, ziaristă la „Profetul zilnic”.

Pentru ultima dată fanii Harry Potter l-au întâlnit la sfârșitul celei de-a șaptea cărți, când și-a urcat copiii în trenul ce duce spre Hogwarts. Iată că Harry apare acum la 34 de ani, cu fire argintii în părul său negru.

Autoarea a reunit vechii prieteni, Harry, Ron și Hermione la finala Cupei Mondiale de Quidditch 2014. Într-un articol de 1500 de cuvinte, “Skeeter” relatează că nu numai părul lui Harry a prins a încărunți, ci și „părul roșcat și faimos al lui a Ron a început să se rărească ușor”.

„La aproape 34 de ani împliniți, sunt deja câteva fire argintii prin părul negru renumit al Aurorului, dar el continuă să poarte acei ochelari rotunzi distinctivi, pe care unii i-ar considera potriviți pentru un copil de 12 ani”, scrie Rowling/Skeeter pe Pottermore.

Harry a fost de asemenea înzestrat cu o cicatrice pe obraz, pe care Rita Skeeter o descrie drept un eventual semn pe care l-a obținut din cauza profesiei sale de Auror, căci „Aurorii sunt o unitate de ofițeri specialiști de elită, antrenați să lupte cu magia neagră”, explică Pottermore.

Hermione, între timp, descrisă drept „Femeia fatală din grup”, este în prezent deputat la Departamentul Controlului asupra Magiei, și este probabil să ajungă în curând în post de Ministru.

Articolul face parte din seria celor pe care Rowling le-a publicat pe Pottermore în cadrul Cupei Mondiale de Quidditch 2014, iar ultimul va apărea pe data de 11 iulie, ziua în care se va desfășura ultimul meci între Brazilia și Bulgaria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *