(foto) Nu aștepta vacanța, creeaz-o singur sâmbăta aceasta

06
Foto:PC: KissFM.md

Distracţia la Summer Kiss bate vacanţa! De asta ne-am convins sâmbătă, când tot mai mulţi au ales Aqua Magic ca opţiune pentru a petrece weekend-ul. Ca întotdeauna, echipa Kiss FM a fost prezentă de la ora 13:00, pentru a anima atmosfera la cel mai mare aqua park din Moldova.

Cele mai tari hituri de la Kiss FM au accentuat vremea frumoasă de care ne-am bucurat, cu mult soare şi dispoziţie bună.

Şi de această dată, toată lumea prezentă s-a bucurat de tobogane, unde fetele au strigat copios la fiecare curbă, iar băieţii au savurat din plin viteza. Orele dimineţii au inclus şi un program pentru cei mici, care au dansat unul mai nostim decât altul în faţa scenei. Distracţia pentru cei mari a continuat cu un set de trei ore de hituri, mixate cu entuziasm de Flavy DeeJay, care s-au auzit şi on air.

Kiss FM ne promite să-ţi transforme fiecare weekend într-o mini vacanţă. Iar pentru a fi acolo unde vara aceasta se distrează la maxim, DJ-ii Kiss FM te aşteaptă on air, unde ţi-au pregătit concursuri ca să te premieze cu o invitaţie dublă. Strânge-ţi gaşca şi hai la Summer Kiss, pentru o vară pe care nu o vei uita. La Kiss FM asculţi doar hituri şi petreci non-stop.

 

PC: KissFM.md
PC: KissFM.md
PC: KissFM.md
PC: KissFM.md
PC: KissFM.md
PC: KissFM.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *