(foto) Ziua Independenței SUA a fost sărbătorită pe ritmuri country la Chișinău

collagerde
Foto:PC: colaj #diez

Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii a fost sărbătorită și la Chișinău, eveniment organizat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Zeci de invitați au venit îmbrăcați în costume creative și s-au distrat pe ritmuri country și vizionând filme cu Charlie Chaplin.

Asociația pentru Dezvoltare Creativă, care reprezentă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA a organizat ieri, 5 iulie, eveniment dedicat celebrării Zilei Independenței SUA cu tematica Walk the History – Embrace Diversity! (Parcurs istoric-sărbătorim diversitatea!) în incinta Leogrand Convention Center.

„My favourite part of Independence Day, before I was in the foreign services, was the time I spent with my extended family, because it’s a really a family holiday in the USA” (Partea mea preferată a Zilei Independenței, înainte de a lucra în sfera serviciilor străine, a fost timpul petrecut alături de familie, pentru că această sărbătoare în SUA este într-adevăr o zi a familiei), a afirmat Ambasadorul SUA în Moldova, William H. Moser.

„Am venit la acest eveniment pentru îmi era dor să revăd colegii de la Flex, dar și pentru această  sărbătoare. America a devenit o a doua mamă pentru mine, iar lumea și locurile de acolo îmi sunt foarte dragi”, a relatat Alexandrina Stati.

„Ziua Independenței a Statelor Unite îmi amintește de valorile pe care le-am testat eu fiind acolo, printre nativi. Cu toții am putea fi de acord că am venit schimbați din SUA, am venit cu un spirit mai liber, cu o altă listă de valori, ni s-au deschis multe uși, dar în primul rând ni s-au deschis ochii la cât de multe oportunități  mai sunt, pe care ar trebuie să nu le ocolim. De asemenea, această sărbătoare este și un prilej bun de a ne întâlni cu colegii noștri din același an, dar și din alte generații și alte proiecte tipice. Organizatorilor le-a ieșit foarte bine această sărbătoare pentru că se simte atmosfera degajată: invitații se distrează, dansează, socializează. Le-a reușit perfect”, relatează Rodica Gavriliță, absolventă a programului Flex din 2010.

 

DSC_1111

DSC_1009

DSC_1030

DSC_1042

DSC_1049

DSC_1051

DSC_1057

DSC_1069

DSC_1072

DSC_1087

DSC_1097

DSC_1103

DSC_1117

DSC_1121

DSC_1126

DSC_1130

DSC_1134

DSC_1137

DSC_1142

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *