Previziuni astrologice pentru luna lui cuptor 2014

collagekjkj
Foto:Victoria Rotaru a realizat pentru #diez o colecție de ilustrații

Iulie 2014 este o lună a eliberării și a sentimentelor profunde. Gemenii par a fi cel mai fericit semn zodiacal, Taurii sunt practici și materialiști iar pentru Săgetători se anunță o lune deosebită.

Berbec
Până pe 28 iulie, relațiile Berbecului rămân foarte animate. Parteneriatele tind să fie ținta unor decizii importante, dar și a unor conflicte sau rivalități. Evită să-ți impui punctul de vedere în mod prea direct sau prea ferm. Tot în iulie 2014, Venus, stăpâna casei cuplului Berbecului, îndeamnă la comunicare și la deschiderea sufletelor și poate să-ți aducă o întâlnire relevantă sau un drum cu caracter sentimental. Te așteaptă o perioadă profitabilă, excelentă pentru munca intelectuală, dar și pentru întâlniri, discuții sau negocieri. Îți vin tot felul de idei și afli tot felul de lucruri, ai o mare ușurință în calcule, precum și în discurs sau în exprimarea scrisă. Începi lucruri noi, te implici în diverse demersuri.

 

Berbec  PC: PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victorie.
Berbec PC: PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victoria

Taur
Tendințele lunii iulie 2014 sunt, pentru Tauri, mai degrabă practice decât romantice. Dragostea Taurilor are nevoie acum de certitudini și mijloace de convingere palpabile, devenind mai receptivă la un portmoneu plin decât la o plimbare sub clar de lună, mai sensibilă la un cadou frumos decât la o serenadă sub balcon. Iulie 2014 este o lună vie și efervescentă, care te ține mai tot timpul ocupat(ă). Te miști mult, întâlnești multă lume, discuți, negociezi, calculezi, pui țara la cale. Cunoști oameni noi, care îți pot deveni colaboratori.
Sfat: Nu risipi banii pe lucruri care-ți fac plăcere dar sunt costisitoare și inutile.

 

Taur PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victorie.
Taur PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victoria

Gemeni
Cu Venus, planeta iubirii, situată chiar în Gemeni, primele două decade din iulie 2014 sunt o feerie: dragostea găsește ușor drumul către tine, iar universul complotează să-ți umple sufletul de bucurie. Venus aduce optimism și dulceață, îți dăruiește șarm și eleganță, îți învăluie gesturile și trupul într-un văl mătăsos de senzualitate, te face să stârnești simpatii și dorințe. Dacă vrei să fii fericit(ă), trebuie doar să te lași în voia ei, să-i asculți îndemnurile și să-ți deschizi inima. O altă veste bună este că Jupiter, stăpânul casei cuplului Gemenilor, intră pe data de 16 iulie 2014 în Leu, adică în casa a treia a Gemenilor, unde va stă timp de un an. Te afli într-o perioadă cu importante conotații financiare.

În plan profesional începe o nouă eră anunțând un an de progres și satisfacții. Psihologic, stai foarte bine: Venus are grijă să ai o dispoziție veselă și optimistă și să vezi lucrurile în roz.

 

Gemeni PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victorie.
Gemeni PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victoria

Rac
În iulie 2014 se schimbă registrul. După ce ți-a fost alături un an de zile, Jupiter părăsește zodia Racului, iar pasiunea și pofta de aventură se mai domolesc. Seducătoarea și senzuala Venus se va afla în Rac începând cu 18 iulie 2014. Această poziție a lui Venus este cu deosebire favorabilă iubirii, armoniei și cooperării, netezind drumul către noi legături sufletești, reaprinzându-le sau reînnodându-le pe cele vechi. În ceea ce privește banii, începe o lungă perioadă norocoasă: Jupiter, Marele Benefic, intră în casă banilor Racului pe 16 iulie 2014. Fizic – ești într-o formă excelentă. Simți cum se diminuează stresul, cum te destinzi și îți recapeți echilibrul.
Nu sunt motive să-ți faci griji pentru sănătate. Doar Luna Plină ar putea să te tulbure puțin în jur de 11-12 iulie 2014.

 

PC: Desen realizat de Victoria Rotaru
PC: Desen realizat de Victoria Rotaru

Leu
Sprijinul vine dintr-o zonă mai puțin vizibilă, ceea ce încurajează mai degrabă romantismul discret, decât efuziunile în mod prea vizibil entuziaste. În prima parte a lunii iulie 2014, Venus se află într-un sector favorabil relațiilor bazate pe amiciție și complicitate. Promite distracții multe și aduce oportunități amoroase facilitate de prieteni, de ieșirile în societate sau de participarea la activități colective (spectacole, congrese, proiecte de grup etc.). În prima parte a lunii iulie 2014, poți conta pe o foarte bună popularitate, pe sprijin din partea prietenilor, protectorilor sau simpatizanților. Te desfășori armonios și profitabil în proiectele care adună laolaltă mai mulți oameni care au un scop comun.
Fii gata pentru inițiative de anvergură, dar cântărește-ți bine șansele.

Fecioară
Relația Fecioarelor tinde să fie tandră, binevoitoare, armonioasă, iar dacă nu există o relație, se poate să se înfiripeze una. O nouă relație este posibilă, mai ales având în vedere că Mercur și Venus străbat cea mai înaltă porțiune din horoscopul Fecioarei, care favorizează ieșirile în lume, socializarea și, implicit, posibilitatea de a face noi cunoștințe.

Luată în ansamblu, luna iulie 2014 este splendidă pentru promovarea imaginii, pentru relațiile cu șefii și/sau autoritățile, pentru succes și recunoaștere. Este genul acela de perioadă în care lucrurile merg de la sine, iar reușitele vin fără prea mare efort sau, cel puțin, cu un efort pe care îl faci cu plăcere și-ți aduce satisfacții.

 

Leu/ Fecioară
Leu/ Fecioară PC: lustrație realizato de Rotaru Victoria

Balanță
Primele două decade din iulie 2014 sunt foarte animate și pot să-ți furnizeze unele momente minunate, dar și momente care îți pun nervii la încercare. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, face un tandru trigon cu Venus, planeta iubirii și a armoniei, dar face și un careu exploziv cu Soarele.
Luna iulie 2014 este, oricum, foarte importantă pentru viața ta sentimentală. Luna iulie 2014 te pune excelent în valoare, iar realizările vin mai ales din activități cultural-intelectuale, au legătură cu drumurile sau distanțele și sunt marcate de relații. Fizic și moral ești într-o formă bună și vei fi într-una și mai bună. Crucea cardinală care ți-a adus mult stres în ultimele luni, se destramă treptat.
Sfat: Vorbește în public, prezintă-ți proiectele, caută susținători.

Scorpion

Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionilor, se află în primele două decade din iulie 2014 în zona misterioasă a casei a opta. Casa a opta nu încurajează inițiativa și acțiunea, ci caută mai mult către adâncuri, încercând să scoată la lumină înțelesuri subtile, să analizeze nuanțe și umbre, să se confrunte cu temerile și frustrările, sau să sfideze tabuurile.

Începând cu 19 iulie, planetele  favorizează călătoriile sentimentale și amorurile la distanță și care pune mare preț pe comuniunea intelectuală și spirituală.
Iulie 2014 este o lună de succes în studii, cercetare sau alte preocupări intelectuale, ca și în activități legate de mediul universitar, cultural sau publicistic. Se poate dovedi favorabilă și pentru relațiile de lucru la distanță, călătorii și activități de tip turism sau import-export. Prima parte a lunii iulie 2014 promite să-ți aducă unele satisfacții financiare. Mercur și Venus vorbesc despre beneficii care vin prin partener sau asociați, despre câștiguri datorate unor colaborări suplimentare, despre cadouri, recuperări sau rezolvări legate de bănci ori alte instituții financiare.

 

Scorpion PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victorie.
Scorpion PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victoria.

Săgetător
Prima parte a lunii iulie 2014 se anunța deosebită. Venus, planeta iubirii, trece prin casa cuplului Săgetătorului, unde se află și Mercur, care este chiar stăpânul casei cuplului. Este semn de șansă în dragoste, de tandrețe, armonie și consens în căsnicie. Venus este purtătoare de senzualitate, îți imprimă o predispoziție romantică și contribuie la crearea unor circumstanțe amoroase favorabile. Mercur are și el un rol general pozitiv și favorizant, iar la modul particular, stimulează comunicarea.

Prima parte a lunii iulie 2014 devine astfel excelentă pentru a fi petrecută în doi sau pentru a întâlni pe cineva cu care ți-ai putea împarți viața.

Pe 16 iulie 2014 Jupiter, stăpânul Săgetătorului, intră în Leu, un semn plin de vigoare și dinamism, iar această poziție te va stimula atât fizic, cât și psihologic timp de un an.

 

Săgetător PC: Desen realizat de Victoria Rotaru
Săgetător PC: Desen realizat de Victoria Rotaru

Capricorn
Relațiile sunt pentru Capricorni o placă turnantă, unde se întâlnesc mai toate cărările lunii iulie 2014. Soarele stă în casa cuplului Capricornului în primele două decade din iulie 2014, astfel încât dragostea, mariajul sau relația de durată sunt puse în prim-plan. Omul de alături devine personajul principal al perioadei, iar dacă nu ai pe nimeni alături, această devine problema nr. 1 de rezolvat.

Iulie 2014 este important pentru contracte, colaborări și munca de echipă. Oricât ar fi de singuratic un Capricorn, acum nu mai are încotro și trebuie să relaționeze, să se raporteze la ceilalți, să se integreze.

Primele două decade din iulie 2014 sunt favorabile îngrijirilor de frumusețe și îți pot aduce inclusiv o împrospătare a stilului vestimentar sau a garderobei.

 

Săgetător PC: Desen realizat de Victoria Rotaru
PC: Desen realizat de Victoria Rotaru

Vărsător
Până pe 18 iulie 2014 beneficiezi de miraculoasa prezență a lui Venus în casa iubirii Vărsătorului. Venus dă mai multă forță emoțiilor tale, te inundă cu senzualitate, îți crește puterea de atracție și deschide porțile către o nouă posibilă poveste sentimentală.

O luna excelentă pentru promovarea imaginii și a talentelor Vărsătorilor. Venus te pune în cea mai bună lumină și-ți creează conjuncturi favorabile. Oamenii te plac, apreciază stilul tău vesel și prietenos și sunt gata să-ți aplaude evoluția și performanțele.

În mod fericit, în iulie 2014 succesul se reflectă corespunzător asupra contului bancar.

Luna iulie 2014 este foarte potrivită pentru consultații medicale, tratamente și terapii.
Muncește cât vrei de mult, dar aloca un timp generos și distracțiilor.

 

Balanță/ Vărsător PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victorie.
Balanță/ Vărsător PC: Ilustrație realizată de Rotaru Victoria

Pești
Casa dragostei și a erotismului Peștilor este în efervescență. Jupiter își petrece aici ultimele zile, înainte de a o părăsi pe data de 16 iulie 2014. Combinația Jupiter-Soare în casa dragostei și a erotismului aduce entuziasm, exuberanță, pasiune, sete de aventură și noroc.

Ai foarte multă energie fizică, iar tonusul psihic este la superlativ. Excelent pentru dans, sport, sex și orice altă activitate fizică. Distrează-te cât poți! Este o perioadă perfectă pentru distracții, conform eastrolog.com.

 

Săgetător PC: Desen realizat de Victoria Rotaru
PC: Desen realizat de Victoria Rotaru

Îi mulțumim Victoriei Rotaru pentru o colecție deosebită de ilustrații realizată pentru #diez și îi dorim mult succes!

 

Victoria Rotaru a realizat pentru #diez o colecție de ilustrații
Victoria Rotaru a realizat pentru #diez o colecție de ilustrații
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *