Top știri din weekend: 28-29 iunie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole publicate pe #diez în weekendul 28-19 iunie 2014. PC: colaj #diez

Baluri de absolvire, festivaluri, note cu litere și rezultatele BAC 2014 în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 28-29 iunie 2014.

#1. Cât a costat răsfățul absolvenților la balul de absolvire

Balul de absolvire este unul din cele mai frumoase evenimente care se petrec alături de oamenii dragi, ce au îndrumat și educat tineri voinici cu ambiții mărețe. Sărbătorile însă, implică și cheltuieli pe măsură. Iată cât costă un bal de absolvire în 2014.

#2. Cum a fost la balul de absolvire al USM, specialitatea drept penal

Balul de absolvire al USM, specialitatea drept penal, a fost unul modest și s-a simțit din plin atmosfera caldă de familie pe care o ascund spațiile largi și numărul enorm de invitați.

#3. BAC 2014: Elevii parțial mulțumiți de rezultatele examenelor de bacalaureat

Vineri, 27 iunie, cei 27.604 elevi care au participat la sesiunea de bacalaureat 2014 desfășurată în perioada 3 – 20 iunie și-au aflat notele la examenele susținute.

#4. A fost aprobat noul Cod al Educaţiei, notele ar putea fi înlocuite cu litere

Noi reguli în învăţământ. Cabinetul de Miniştri a aprobat ieri, 28 iunie, Codul Educaţiei, un document nou ce vine să înlocuiască Legea Învăţământului din anul 1995.

#5. Sun Dă-i Fest – evenimentul dedicat ecologiei, reciclării şi surselor naturale de energie

Duminică, 29 iunie, în Grădina Publică Ştefan cel Mare, a avut loc un concert de muzică live cu instrumente muzicale alimentate de la energia solară, eveniment organizat de Proiectul Energie și Biomasă, Agenția pentru Eficiență Energetică în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Durabile în Republica Moldova.

#6. A fost dat startul Primului Festival Medieval din Moldova

Pe 28 iunie a fost dat startul Primului Festival Medieval din Moldova. O atmosferă autentică cu muzică și îmbrăcăminte de epocă, fac acest eveniment unic în Moldova.

#7. Cum trebuie să arate poliţistele din Rusia. Decizie luată de ministrul de interne

Ministrul de interne din Rusia a lansat o campanie prin care vrea să limiteze numărul poliţistelor care poartă fuste scurte în timpul serviciului.

#8. Sergiu Coțofan a devenit câștigătorul competiției de fotbal freestyle din Moldova

Red Bull Street Style este cea mai prestigioasă competiție de fotbal freestyle din lume, iar 2014 marchează a cincea finală mondială, care va avea loc în Brazilia. Ieri, 27 iunie, a fost ales cel mai bun jucător de fotbal freestyle din Moldova.

#9. Prințul Japoniei Takao Nashimoto s-a plimbat prin Chișinău

Prințul Japoniei s-a plimbat prin târgul de artizanat din centrul capitalei, chiar dacă nu a cumpărat nimic, a gustat din vinuri, iar la final a spus că ar fi bine să învățăm de la Japonia mai multe lucruri, în special în domeniul IT.

#10. Prea urâtă, prea grasă, prea imperfectă – nu te subestima, ești frumoasă!

Odată ce ne trezim dimineața și ne privim în oglindă, fiecare dintre noi, femeile, încercăm să căutăm acea imperfecțiune care să ne facă triste de la început de zi. Ne analizăm și facem concluzii greșite: „Prea urâtă, prea grasă, prea imperfectă”. Iar noi te îndemnăm: „Nu te subestima, ești frumoasă!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *