Top știri din 30 iunie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 30 iunie 2014. PC: colaj #diez

Detalii și statistici despre BAC 2014, festivaluri din weekend, voluntariat în Cahul și optimile de finală mondiale în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 30 iunie 2014.

#1. BAC 2014: Doar un singur elev din Moldova are 10 pe linie la examenele de bacalaureat

În cadrul unei conferințe de presă, ministrul Educației a anunțat că doar un singur elev are 10 pe linie, însă nu a anunțat de unde este acest elev.

#2. BAC 2014: Din datele preliminarii, doar 44% din elevi au susținut examenele de bacalaureat

Rezultatele preliminare ale sesiunii de bacalaureat 2014 au fost prezentate, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de ministrul Educației, Maia Sandu.

#3. Rezultat Campionatul Mondial 2014: Costa Rica 1 – 1 Grecia (5-3 pen.)

Costa Rica și Grecia au luptat pentru un loc în sferturile de finală a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia pe Arena Pernambuco din orașul Recife.

#4. Game of Thrones din Moldova: Cum a fost la primul Festival Medieval

Pe data de 28 și 29 iunie, a avut loc Primul Festival Medieval din Moldova, #diez a fost martor la bătălii medievale de amploare și a întrebat mai multe persoane despre emoțiile lor de la eveniment.

#5. BAC 2014: Elevii din Chișinău au depus peste 8 mii de contestații

Cei peste 12 mii de candidaţi care au susţinut examenele de bacalaureat în municipiul Chişinău au depus peste opt mii de contestaţii.

#6. Cunoaște echipa din spatele organizării SICamp Moldova 2014

#diez îți prezintă pe cei care depun un efort imens pentru ca evenimentul SICamp Moldova 2014 să genereze cele mai creative și utile idei de proiecte sociale.

#7. BAC 2014: Calendarul examenelor din sesiunea repetată

Candidații care nu au promovat una sau mai multe probe au şansa să se înscrie în sesiunea suplimentară de examen, care va fi organizată în perioada 16 – 23 iulie 2014.

#8. (vox) Cum e să fii voluntar în Cahul?

Câțiva tineri din Cahul au relatat pentru #diez despre ceea ce înseamnă să fii voluntar acolo, ce este greu dar în același timp interesant și de ce societatea noastră are nevoie de voluntari.

#9. Tinerii pot participa la un program de schimb intercultural în Armenia

În Armenia se organizează programul de schimb între naționalități și diferite grupuri etnice „Dialogue of Cultures”, pentru un dialog intercultural prin prezentarea artei naționale, a filmului, dansului, folclorului național.

#10. Cele mai potrivite machiaje pentru vara 2014

Vara îşi pune întotdeauna amprenta pe machiajul pe care îl purtăm prin accente de culoare, nuanţe intense, vii şi sugestii de look-uri pline de vitalitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *