(video) Tineri teribiliști și fără permise de conducere. Au provocat două accidente după care au fugit

masina
Foto:Şoferul care a provocat accidentul rutier din sectorul Botanica, a fost reţinut pe un termen de 72 ore PC: Captură video

Șoferul care a părăsit locul faptei, după ce a provocat un accident rutier în noaptea de 25 iunie curent, în jurul orei 02.20, pe bulevardul Traian din sectorul Botanica a fost reținut de forțele de ordine. Individul s-a dovedit a fi originar din orașul Nisporeni, în vârstă de 21 ani, şi nu deține permis de conducere.

În cadrul audierilor, s-a constatat că tânărul se deplasa cu automobilul prietenei, care în prezent se află peste hotarele ţării. Potrivit lui, ar fi dezvoltat o viteză de aproximativ 160 – 180 km/oră. Astfel ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi ieşit pe contrasens, tamponându-se frontal cu un „Wolkswagen Golf”, condus de un tânăr în vârstă de 20 ani, originar din raionul Teleneşti. După impact acesta a fost proiectat într-un automobil de model ”VAZ”, parcat pe marginea carosabilului. În consecinţă tânărul șofer s-a ales cu leziuni corporale grave.

Tot ieri 25 iunie, poliţiştii au reţinut şi persoana care a accidentat grav pasagerul său, în timp ce se deplasau cu o motocicletă de model “Kawasaki”, la periferia or. Sângera. Cazul a avut loc în seara zilei de 4 iunie curent. Tânărul în vârstă de 20 ani, fără permis de conducere, în timp ce se deplasa cu motocicleta unui prieten, a pierdut ghidajul şi s-a izbit violent în parapet apoi într-un copac. În urma coliziunii, pasagerului său în vârstă de 15 ani, i-au fost provocate leziuni corporale grave. Ulterior făptaşul a fugit de la faţa locului şi în seara respectivă a părăsit teritoriul ţării.

În ambele cazuri, Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău a dispus iniţierea a două cauze penale. Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi riscă închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani. Totodată vor fi cercetaţi şi pentru faptul că au părăsit locul accidentului rutier.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *