Cum a decurs a 2-a sâmbătă de distracție cu Summer Kiss

unnamed
Foto:PC: kissfm.md

Pălărie, ochelari, costum de baie, apă, soare şi hiturile Kiss FM. Acestea sunt ingredientele cele mai bune pentru o vară perfectă. Toţi cei care aleg să îşi petreacă fiecare zi de sâmbătă alături de echipa Kiss FM şi cel mai tare proiect de vacanţă, Summer Kiss, vor avea cu singuraţă o vară reuşită.

A 2-a ediţie de Summer Kiss a avut loc weekend-ul acesta, iar Kiss FM şi-a mutat din nou studioul la Aqua Magic dând tonul distracţiei de vacanţă. Toţi cei prezenţi la faţa locului de la 13:00 la 16:00, s-au bucurat din plin de soare şi de cele mai tari hituri mixate de Flavy Deejay.

De buna dispoziţie a kissomanilor au avut grijă şi ceilalţi DJ Kiss FM, Anna, Liviu şi Victoria, care au dansat continuu şi s-au ţinut de şotii. Un grup de băieţi încercau să sară în apă cât mai original, iar la un moment dat, Flaviu şi Liviu au vrut s-o arunce şi pe Anna în bazin, şi nu oricum: aproape îmbrăcată! însă DJ-iţa Kiss FM nu s-a dat bătută. După care au sărit minute în şir pe saltelele pentru copii, emanând în jur buna dispoziţie şi curaj, întrucât au fost urmaţi de cei care i-au observat.

Următoarea ediţie Summer Kiss va avea loc pe 28 iunie, iar dacă eşti ascultător fidel, ai toate şansele să câştigi o invitaţie dublă, ca să te alături distracţiei. Mai mult, în fiecare sâmbătă, la Summer Kiss, ai preţ promoţional din partea Aqua Magic, cele mai tari hituri mixate de Flavy Deejay, tobogane pentru adrenalină şi spaţiu fără limită pentru dans.

 

PC: kissfm.md
PC: kissfm.md
PC: kissfm.md
PC: kissfm.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *