Un tânăr și-a omorât tatăl, iar crima a fost descoperită abia peste 6 ani

bezymyannyy_10
Foto:Poliția a descoperit omorul unui bărbat, anunțat anterior în căutare PC: Captură video

Forțele de ordine au descoperit rămășițele omeneşti ale unui bărbat de 44 de ani, care a fost anunțat drept dispărut acum 6 ani. Suspect de săvârșirea crimei este chiar fiul acestuia. Potrivit poliției, mama tânărului ar fi fost complice la ascunderea cadavrului.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratului General de Poliţie, la finele lunii martie 2008, poliția din Drochia a primit o plângere de la o femeie, de 40 de ani (în prezent – 46 de ani), care a declarat că soțul ei de 44 de ani ar fi dispărut. Tot atunci, bărbatul a fost anunțat în căutare ca persoană dispărută fără veste.

După șase ani, ca rezultat al unui șir de investigații de specialitate, angajații Inspectoratului Național de Investigații au stabilit că bărbatul ar fi fost omorât. Forțele de ordine au restabilit scenariul crimei și au reținut făptașii.

Astfel, în ziua de 23 martie 2008, în urma unui conflict, fiul victimei de 19 de ani (în prezent – 25 de ani), într-un moment de furie, și-ar fi strangulat tatăl. Văzând cele înfăptuite, fiul împreună cu mama lui au dus cadavrul victimei și l-au îngropat pe un lot de pământ de la marginea satului.

Cadavrul bărbatului a fost depistat de poliție la data de 24 iunie curent, în extravilanul satului Chetrosul, raionul Drochia.

La moment, suspecții se află în arestul poliției şi sunt cercetați penal pentru „Omor intenționat”. Cei doi riscă privațiune de libertate de la 10 până la 20 ani sau detențiune pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *