(video) Trei tineri dansează sexy pe tocuri la „Marea Britanie are Talent”

Fotor06240388
Foto:Yanis Marshall, Arnaud and Mehdi au dansat pe tocuri la „Marea Britanie are talent”. PC: colaj/Eugenia Tataru

Dansurile sexy pe tocuri înalte nu par a fi atât de complicate. Aceasta o demonstrează trei tineri englezi, în cadrul concursului „Marea Britanie are Talent” („Britain’s Got Talent”), care au prezentat un show incendiar pe scenă, dansând energic sub melodiile lui Beyoncé.

Yanis Marshall, Arnaud și Mehdi sunt cei trei bărbați care în finala concursului au ridicat sala și juriul în picioare, stârnind aplauze. Tinerii au dansat ca niște dive, inspirați de creația interpretei Beyoncé și de coregrafia senzuală din videoclipurile acesteia.

Yanis a postat entuziasmat pe Facebook dansul, scriind: „Ard de nerăbdare ca Beyoncé să vadă aceasta! Ajutați-mă distribuind! Vă rog, Beyoncé trebuie să o vadă!”.

 

 

De asemena, acesta a mulțumit celor ce îi admiră prestația, prin acest mesaj: „Vă mulțumesc tuturor pentru suport, acesta înseamnă totul pentru noi! A fost o onoare să dansăm pentru voi. Și încă o dată mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Este foarte emoționant”.

 

 

Videoclipul a adunat nu doar vizualizări, ci și comentarii de apreciere, fapt ce prezintă că bărbați pe tocuri nu e atât de bizar când aceștia dansează prezentând talent.

„Băieți, sunteți minunați!”, „Ei au muncit foarte mult și eu consider că prestația lor a fost super”, spun utilizatorii internetului despre show-ul din finală.

Simon, membrul juriului, i-a oferit un X, despre care pe YouTube și-au dat cu părerea: „Simon este un juriu minunat, chiar dacă este destul de dur. Dar eu cred că motivul pentru care i-a dat X este că ei deja sunt recunoscuți și alături de ei alți participanți nu vor mai avea șanse pentru câștig. Ei și-au arătat deja talentul și oamenii i-au apreciat încă la audiții”.

Iată și dansul băieților, să vedeți cât de bine aceștia s-au mișcat pe tocuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *