Recomandări de evenimente pentru marți, 24 iunie

IMG_7155
Foto:Festivalul Ia Mania

Marți îmbrăcăm iile și petrecem o seară frumoasă la nopțile pianstice sau sărbătoarea dedicată portului moldovenesc. Nu uitați de campionatul mondial de fotbal și evenimentul cu Paula Seiling. Vă dorim o zi de marți deosebită.

#1. Nopțile pianistice – Seara ansamblurilor cu pian

Nopțile Pianistice

Vor evolua: Cvartetul Național de Coarde, Olga IUHNO (pian), Cristian FLOREA (violoncel). La ora 19:00–20:30, în Sala cu Orgă. Mai multe detalii pe Facebook.

 

#2. Cucurigu, boieri mari!

Cucurigu boieri mari

De Sânziene se cuvine ca oamenii buni să se alăture la un cântec, joc și voie bună.
Cocoșul Roșu și Klumea vă invită la o șezătoare urbană de Ziua Universală a Iei, la ora 18:00 pe Str. Sciusev 79, Chișinău, prețul de intrare va fi 120 lei. Mai multe detalii pe Facebook.

 

#3. Ziua universală a iei

Ziua națională a iei

În incinta Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală se va desfășura sărbătoarea dedicată iei. Detalii pe Facebook.

 

#4. Romanian Quiz Night Quest 88

City Quiz Night

Evenimentul va avea loc la ora 20:00, la Patria Râșcani. Prețul de echipă e 300 lei, echipele noi primesc un premiu de 300 lei. Detalii pe Facebook.
Romanian Quiz Night Quest este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte.

 

#5. Meciurile Campionatului Mondial de Fotbal la Brainstorm Cafe

Meciurile Campionatului Mondial la Brainstorm Cafe

Pentru a fi siguri că aveți locuri la masă în fața ecranului, vă îndemnăm să faceți rezervările din timp la numerele de telefon 060841651, 068868073 și 079544807. Detalii vedeți aici: Brainstorm Cafe

 

#6. Paula Seling la “3 ani de Clubul Nostru”

Paula Seling

Sunteți așteptați la ora 18:30 la Casa Sărbătorii. Este un eveniment cu și pentru femei, la care se așteaptă și bărbați. Prețul evenimentului 200 lei. Detalii aici.

 

#7. SpălătorieDOC. SLAVOJ ZIZEK The Pertvert`s Guide to Ideology

Spălătorie te invită la proiecții de filme documentare. The Pervert’s Guide to Ideology reprezintă al doilea discurs video realizat de Sophie Fiennes impreuna cu reputatul filozof ceh și critic de film Slavoj Zizek și poate fi considerat continuarea documentarului precedent, The Pervert’s Guide to Cinema.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *