Programul Festivalului “IA Mania” 2014 sau ce puteți face azi în Holercani

1iamania
Foto:Festivalul IA Mania 2014 PC: Klumea

Pe teritoriul festivalului va fi amenajată o zonă a copiilor, cu ateliere, animație, facepainting, mini grădină zoo, unde copiii vor avea parte de distracția lor, fiind supravegheați de animatori.

IA Mania este o sărbătoare a tradițiilor ce cuprinde prezentări de modă, expoziții meșteșugărești și artizanale, târg gastronomic, ateliere tematice, un concert folcloric, iar la ediția din 2014, vor fi un fel de discuții TEDx, cu tineri designeri din România și Moldova, despre cum poți transforma tradițiile într-o afacere. Atelierul, simbolic se va numi: Podul de Flori.

Evenimentul are loc, la 21 iunie, în Holercani.

Vă sugerăm să veniți cu plapume, pentru a vă tăvăli pe iarbă și să nu uitați umbrelele, pentru a vă proteja de soare și de eventuale precipitații. Meteorologii anunța petru 21 iunie preciptații slabe între ora 13 și 15. Sperăm mult ca o ploiță proaspătă, chiar dacă va  poposi la Holercani, să împrospăteze aerul și să ne scape de zăpușeală.

 

Program IA Mania 2014 PC: Klumea
Program IA Mania 2014 PC: Klumea
program_podul_de_flori_90x120_final2
Programul Podului de Flori PC: Klumea
Program muzical de la IA Mania PC: KLumea
Program muzical de la IA Mania PC: KLumea

Pe râul Nistru, pe parcursul zilei vor circula bărci cu motor, gata să vă facă o plimbare de 30 minute pe râu contra sumei de 25 lei/persoana.Pe o barcă pot urca maxim 6 persoane. Până la Nistru se poate ajunge pe jos sau cu căruța. Călătoriile pe Nistru vor începe de la ora 12:00.

Mai multe detalii organizatorice vedeți pe KLumea

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *