(video) Limba Engleză în Weekend la doar 850 lei – ofertă valabilă în perioada 20-23 iunie

f2fe0bb9f1eb4cfc9fa82c256f915440
Foto:Centrul de Limbi Europene - ORATORICA

Ofertă pentru toţi doritorii de a învăţa limba engleză în weekend! În luna iunie, pentru a face această vară nu doar şi fierbinte dar şi plină de cunoştinţe, Oratorica vine să vă bucure cu o nouă ofertă!

Doar în această lună, cei ce se înscriu la un curs intensiv de limbă engleză în weekend în perioada 20 – 23 iunie, primesc o reducere de 500 lei!

Centrul de limbi europene Oratorica oferă cursuri intensive de limbă engleză la cel mai avantajos preț. Alegând cursul de engleză în weekend la Oratorica veți profita de o oportunitate minunată – ce vă va ajuta să învățați limba străină aleasă simplu, interactiv și interesant.

Centrul de Limbi Europene - ORATORICA
Centrul de Limbi Europene – ORATORICA

Materialele didactice utilizate pe parcursul cursului sunt unele din cele mai eficiente folosite în Europa. Profesorii cu studii superioare obținute atât în Republica Moldova cât și peste hotare vor avea grijă ca fiecare student să obțină cunoștințele necesare în limba engleză.

Un curs de limbă engleză generală oferit de Centrul nostru durează 7 săptămâni (sâmbătă şi duminică, câte 3 ore academice).

Indiferent de vârsta pe care o aveți și de nivelul cunoașterii limbii de studiu alese, Oratorica vă poate ajuta în aspirațiile voastre. Noi îți garantăm sută la sută însușirea limbii predate. Vino la ore, regulat fă temele pentru acasă și noi îți garantăm succesul, iar dacă la finele cursului nu obții rezultatele scontate conform nivelului de studii, noi îți reîntoarcem integral suma achitată.

Locurile în grupe sunt limitate și din acest motiv vă așteptăm cât mai curând în oficiul nostru pentru testări și înscrieri în grupe.

Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați numărul 060 73 55 33.

„Fericirea este atunci când alți te înțeleg.”

Cu drag,
Echipa ORATORICA
Str. Decebal 139, (în incinta Institutului de Instruire Continuă), et 3, of. 317.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *