(video) Doi adolescenți reținuți pentru furt din locuință în proporții deosebit de mari

spargator_de_locuinta
Foto:PC: pressalert.ro

Poliţia Capitalei a reţinut doi adolescenţi cu vârstele de 16 şi respectiv 17 ani, domiciliaţi în Chişinău şi raionul Străşeni, fiind bănuiţi de furt din locuinţă în proporţii deosebit de mari.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 16 iunie curent, când proprietarii nu erau acasă. Ei au fost reținuți pe urme fierbinți de către angajații IP Râşcani al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Potrivit informațiilor constatate, minorii ar fi pătruns într-o casă prin forțarea geamului din termopan, situată pe strada Pietrărei, de unde au sustras un pistol păstrat legal, mijloace financiare şi bijuterii din aur în sumă totală de 196.000 lei. Polițiștii au reușit să ridice bunurile furate de la făptași, precum şi pistolul care fusese ascuns sub un pod din sectorul Râşcani. Aceștia şi-au recunoscut vinovăția, fiind pornită o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari, care prevede închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.

Este de menționat că, bănuiții au fost reținuți în flagrant recent, de un echipaj mobil 902, pe strada Colina Puşkin, în timp ce sustrăgeau bunuri materiale dintr-o casă. Atunci în privința lor nu a fost aplicată măsura de reprimare sub formă de arest, de către instanță de judecată, astfel şi-au continuat activitatea criminală.

În prezent ei sunt cercetați penal la fel în stare de libertate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *