Petrece o seară de neuitat alături de frumoasa și talentata Paula Seling

10426924_812721972086450_5685231906789207880_n
Foto:PC: allevents.in

Marți, 24 iunie, unul din cele mai de succes proiecte mondene din Chișinău, „Clubul Nostru” aniversează ziua de naștere, mai exact, trei ani de seri deosebite cu invitați speciali din România.

Pe parcursul celor trei ani, publicul de la Chișinău a avut oportunitatea să interacționeze cu Andreea Raicu, carismaticul om de televiziune Dan Negru, prezentatoarea TV Andreea Marin, actrița de teatru și film Stela Popescu, prezentatoarea TV Mihaela Tatu, criticul de modă Alin Gălățescu, jurnalista Iuliana Tudor, tânăra actiță și bloggeriță Laura Cosoi, dar și oameni publici de la noi – jurnalista Natalia Morari, politicianul Liliana Palihovici, psihologul Daniela Terzi-Barbăroșie, medicul-șef sanitar de stat Luminița Suveică, interpretul Cătălin Josan.

Ediția aniversară se va desfășura marți, 24 iunie, la ora 18:30, la „Casa Sărbătorii” din Capitală (str. Ghioceilor, 1). Invitata specială a acestui eveniment este una dintre cele mai bune voci ale României, Paula Seling. Frumoasa și talentata interpretă care a reprezentat România în acest an la Eurovision Song Contest, în cadrul serii va răsfăța publicul cu un concert absolut live de pian și voce. La fel, va povesti publicului despre pașii către succes, despre cum a ajuns de 2 ori la „Eurovision” și despre planurile de viitor.

Organizatorii evenimentului mai pregătesc o tombola cu premii pentru cei mai norocoși participanți și promit o seară frumoasă și plăcută, așa cum doar „Clubul Nostru” pot organiza și desfășura.

Prețul unui bilet este de 200 de lei şi îl puteți comanda la numărul de telefon 068352743. Pentru eveniment locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să faceți rost de bilet. Ne vedem la cea mai frumoasă petrecere pentru femei a acestei veri!

„Clubul Nostru” este un club pentru femei, care lunar invită personalități din România, pentru întâlniri de suflet.

baner_seling

Paula Seling s-a născut la data de 25 decembrie 1978 la Baia Mare. Este una dintre cele mai faimoase artiste şi cele mai bune voci din România. A debutat la doar șase ani, atunci când a început să studieze pianul la Școala de Arte din Baia Mare. La 10 ani a început să cânte în corul şcolii, iar la scurt timp a devenit solistă. De-a lungul carierei sale a reprezentat România la numeroase festivaluri internaționale.

Paula Seling este şi deținătoarea marelui premiu al Festivalului de la Mamaia din 1997 şi a trofeului „Cerbul de Aur” din 2002. În 2010, împreună cu Ovidiu Cernăuţeanu a reprezentat România la Eurovision cu piesa „Playing with fire”, unde s-au clasat pe locul trei. Anul acesta România, reprezentată de aceiași Paula Seling şi Ovi, s-au clasat în prima jumătate a topului final, ocupând poziția a 12-a la Eurovision.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *