Top știri din 16 iunie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 16 iunie 2014. PC: colaj #diez

Moldova la Mister World, gips fals, licență scumpă, Jurământul lui Hippocrates și playlist săptămânal în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 16 iunie 2014.

#1. Prezentarea lui Mister Moldova, Valeriu Guțu, la Mister World 2014

Valeriu Guțu a reprezentat Moldova la Mister World 2014 și este primul participant al Moldovei din istoria concursului. Valeriu a reușit performanța să se claseze în Top 10 cei mai frumoși bărbați din lume.

#2. BAC 2014: Și-a pus brațul în gips doar ca să copieze la examen

Ingeniozitatea elevilor nu are limite. Unii chiar și-au pus brațele în ghips pentru a ascunde telefoanele mobile. Mulți au încercat să le ascundă sub centuri, însă oricum au fost prinși.

#3. Cât costă să faci o lucrare de licență de nota 10 la Facultatea de Arte Plastice

Traian Tecuci este absolventul Facultății de Arte Plastice de la Academia Muzică, Teatru și Arte Plastice. Traian și-a făcut lucrarea de licență la Catedra de Artă Decorativă Aplicată și a obținut nota 10 cu mențiune.

#4. 16 iunie – Estul Ucrainei rămâne fără insulină, apă, electricitate și gaz

Situația tristă din estul Ucrainei e fără schimbări – în spitale se termină rezervele de insulină iar cea mai mare parte a Donbassului trăiește de aproape o lună fără energie electrică, apă și gaz.

#5. Absolvenți USMF „Nicolae Testemițanu” au depus jurământul lui Hippocrates

Absolvenții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au depus, în data de 14 iunie curent, Jurământul lui Hippocrates. La festivitate au participat administrația Universității, oficiali, decani, șefi de catedră, părinți şi prieteni.

#6. Playlistul săptămânal de la Sorina Știrbu

Sorina este o personalitate colorată, dinamică, are un zâmbet de milioane și un gust al muzicii de excepție. Săptămâna aceasta împarte playlistul său cu noi. Audiție plăcută.

#7. Ucraina – ultima săptămână în cifre

Trei tancuri T-72 au trecut frontiera Ucrainei din partea Federației Ruse, 16 orfani ucraineni din regiunea Snejnoe au fost răpiți de către militanți și transportați în Rusia, 49 de soldați au decedat în urma unui atac terorist.

#8. Cel mai bun video de promovare a unui oraș și asta nu este o coincidență

Pe contul oficial de YouTube al orașului Stockholm, acum 2 luni a apărut un video de prezentare a orașului prin date. Deoarece se știe că nimeni nu privește un video lung cu date, persoanele responsabile au vorbit cu un magician.

#9. Serviciul de plăți online PayPal ajunge în Republica Moldova

Serviciul PayPal vine în Republica Moldova. Potrivit Reuters, începând de mâine, 17 iunie 2014, consumatorii din Nigeria și alte 9 țări, printre care și Republica Moldova, vor fi capabili să realizeze plăți prin intermediul PayPal.

#10. Top cele mai memorabile picturi de la Night of Art 2014

Noaptea artelor, o expoziție frumoasă organizată cu scop caritabil, a servit drept prilej minunat pentru a savura lucrările artiștilor autohtoni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *