BAC 2014: Absolvenții liceului susțin astăzi proba la Limba Străină

IMG_5912
Foto:Absolvenții liceului susțin astăzi proba la Limba Străină

Marți, 10 iunie curent, absolvenții liceului vor susține proba la limba străină. Aceștia urmează să scrie examenul la limba engleză – 11.767 de candidați, franceză – 10.922 de candidați, germană – 375, italiană – 68, spaniolă – 92 și limba turcă – 93 de candidați.

Untitled

Conform orarului examenelor de bacalaureat, pe data de 13 iunie curent, elevii din clasa a XII-a vor susţine examenul la disciplina de profil (matematica – 13.765 de candidați, istoria românilor și universală – 10.076 de candidați, arte – 495, tehnologic – 283 și sport – 261 de candidați).

La primele două examene au fost înregistrate în total 32 tentative de fraudare, autorii cărora au fost eliminați de la probe. Reamintim că, la proba de examen candidații au dreptul să vină doar cu buletinul de identitate şi pix cu cerneală albastră. Alte obiecte cum sunt tabele, manuale, dicționare, ceruză, notiţe, calculatoare de buzunar, telefoane mobile, stații de emisie-recepţie a informației, alte surse de recepționare şi transmitere a mesajelor sunt cu desăvârșire interzise în sălile de examen. În cazul în care se va depista deținerea sau folosirea de către candidați a obiectelor interzise, testele lor vor fi anulate, iar candidații vor susține repetat examenele în sesiunea 2015.

Examenele de bacalaureat vor fi susţinute în 104 centre de bacalaureat. Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 3 – 26 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în centrele de BAC la 27 iunie. Testele candidaţilor vor fi verificate în două centre naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *