Marina Cemberji, fata cu mii de vizualizări pe YouTube pentru cover-urile unor piese celebre

1484237_629646910447598_4443987631152875346_n
Foto:PC: Arhivă personală

Marina Cemberji este o tânără talentată care se face remarcată prin cover-urile unor piese celebre, pe care le postează pe YouTube. Vă invităm să o cunoașteți pe tânăra care a reușit să-l impresioneze și pe Carla’s Dream într-una din înregistrările sale.

E tot mai popular în ziua de azi să te faci cunoscut și să împarți experiențele tale pe pagini de socializare, fie prin imagini, text sau video. Așa am cunoscut-o și pe Marina Cemberji, o tânără talentată de la noi din Moldova, care își împarte talentul cu toții utilizatorii YouTube prin filmulețele de înregistrare a diverselor cover-uri. Cu chitara în mână sau acompaniată la pian, Marina reușește să ne convingă de fiecare dată prin vocea sa caldă și unică.

Fiindcă am vrut să aflăm mai multe despre fata din spatele contului virtual de YouTube, echipa #diez a discutat cu Marina despre povestea sa cu muzica.

A început să cânte de la 4 ani

Poveștile de succes se încep în copilărie, fapt dovedit și în cazul Marinei. Cântă de la 4 ani, iar de la 8 ani frecventează Școala de Arte. Acolo a primit primele aprecieri de la profesorul său de canto care a început să-i aleagă piese pentru diverse sărbători. În clasa a X-a își continua cursurile de canto cu cea mai bună profesoare, așa cum ne asigură Marina – Irina Arpenti.

 

PC: Arhivă personală
PC: Arhivă personală

Nu-și dorește carieră în muzică, dar… „Nu știu ce mă așteaptă în viitor”

Marina susține că muzica este pentru ea doar un hobby, îi place să vadă că oamenii care o ascultă sunt mulțumiți și încântați de performanțele ei. „Nu-mi doresc o carieră, dar oricum nu știu ce mă poate aștepta în viitor”, ne mărturisește tânăra artistă. Îi place să asculte dar și să cânte piese „pentru suflet”.

Primul cover pe YouTube acum 3 ani

Primul său cover l-a postat acum trei ani. „Vedeam și urmăream multe cover-uri pe YouTube, și mi-am zis de ce să nu încerc și eu?”. Marina ne spune că a avut multe comentarii pozitive, dar au fost și critici, bineînțeles. Cel mai interesant mesaj pe care l-a primit a fost chiar din partea lui Carla’s Dream, când a luat pentru prima oară chitara în mâini și a înregistrat versiunea sa pentru piesa „На перекрестках”.

 

PC: Arhivă personală
PC: Arhivă personală

Mă inspiră prietenii și părinții

Emoțiile pe care le-a simțit când a urcat pe prima ei scenă sunt și acum intense pentru ea: „Prima scenă, niciodată nu o să uit acele emoții și sentimente, și îndeosebi aplauzele oamenilor, e ceva de neuitat”. Emoțiile desigur sunt constructive, mai ales când inspirația îi survine din partea prietenilor și părinților: „Mămica mereu îmi spune să cânt și să nu renunț la acest talent niciodată”.

Între muzică și Universitatea Tehnică

În prezent, este studentă la Universitatea Tehnică, facultatea Tehnologia și Managementul  Industriei Alimentare. „Mulți dintre cunoscuți rămân uimiți atunci când mă întreabă unde îmi fac studiile, și-mi răspund că: „Niciodată nu m-am gândit ca nu o să mergi în domeniul muzicii”. Cu toate acestea, pentru Marina muzica e acel ceva care e alături de ea și de sufletul său.

Vă invităm în continuare să audiați câteva din cover-urile sale:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *