Elvis lives și vă așteaptă vineri la un concert live

pasha
Foto:Pasha Parfeny as Elvis PC: Outbox

Pe 6 iunie, începând cu 21:30, în localul 513, Elvis va apărea în toată splendoarea sa. Intrarea 90 lei, 80 dacă e respectat dress-code-ul.

Vinerea aceasta, Pasha Parfeni va accepta provocarea de a fi altcineva, o vedetă atotcunoscută, Edward Norton ar fi prea uşor, aşa că fiţi pregătiţi să-l întâmpinaţi pe Elvis Presley.

Îmbracat în haine din piele, cu renumitele accesorii extravagante în formă de stele, vulturi (American Eagles), cu o doză de fixativ ce ar rezista şi la codul roşu meteo, timbrul antrenat la cel mai nivel Tender – Pasha va fi un adevărat rocknrolla!

Artistul va interpreta cele mai renumite hituri ale regelui Elvis, Chuck Berry, The Beatles, Chubby Checker, fiind acompaniat de No Stress Band (dacă tot un Angry Band deja avem).

Cei prezenţi la eveniment sunt aşteptaţi să respecte dresscode-ul, mai ales că beneficiază şi de o reducere la intrare. E vară, soare afară, daţi o raită pe la Second! Evenimentul va fi însoţit de lumini arhitecturale, proiecţii de imagine şi multe surprize. În baza numărului de pe bilet va avea loc o tombolă, premiul fiind asigurat de către sponsorii evenimentului.

Acest concert va fi primul din seria de evenimente Change-Up. O serie de evenimente ce provoacă vedetele autohtone să se transforme în vedete de talie mondială. Fiți pregătiți, fiindcă va fi o vară veselă şi absolut… imprevizibilă.

Elvis n-a murit, din când în când, un Cadillac străbate strada Munceşti cu 300km/h, lăsând în urma sa doar praf de stele.

Proiectul change-up session este inițiativa unor tineri profesioniști ai domeniului din grupul OutBox ce vor să aducă un pic de culoare în evenimentele de până acum, punând accentul pe detalii și elemente ce ies din tipare.

Detalii în evenimentul de pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *