Participă la atelierul de lucru despre cooperarea între universități și mediul de afaceri

TecTNet_logou
Foto:Atelierul de lucru ”Cooperarea între Universităţi şi Mediul de Afaceri – Transfer de Cunoştinţe şi Inovaţii”

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în colaborare cu partenerii din proiectul TecTNet, are plăcerea să vă invite la Atelierul de lucru ”Cooperarea între Universităţi şi Mediul de Afaceri – Transfer de Cunoştinţe şi Inovaţii”.

Evenimentul va avea loc la 4-5 Iunie 2014, începând cu ora 9:00, în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei (Bd. Ștefan cel Mare 1, Chișinău).

Fiecare participant va primi la sfârşitul celei de-a doua zi a Conferinţei Certificat de participare personalizat.

Pentru a vedea dacă mai sunt locuri la coferință vă rugăm să scrieți la adresa de e-mail igor.plamadeala@live.com, esanu.veronica@gmail.com sau la numărul de telefon 88-25-63, indicând numele, prenumele, funcția deținută, organizația şi datele de contact.

Evenimentul este parte a proiectului „TecTNet”,  finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către partenerii locali (UTM, UASM, USM, USARB, RTTM, AITT, AGEPI) și cei europeni (Italia  – Unisanio, România  – TUIAŞI,  Slovacia  – TUKE , Portugalia – IST).

Obiectivul proiectului vizează consolidarea capacităților instituționale ale universităților din Moldova în managementul transferului tehnologic și proprietății intelectuale; asigurarea funcționalității triunghiului cunoașterii educație-inovare-cercetare și dezvoltarea parteneriatelor dintre universități, instituții publice și sectorul privat.

Scopul Atelierului de lucru este abordarea diverselor aspecte importante, axate pe activitățile de inovare și transfer tehnologic în contextul integrării europene a Republicii Moldova; de inițiere a procesului de acumulare a propunerilor înaintate de companiile din Republica Moldova privind necesitățile și experiențele în domeniul transferului tehnologic și de cooperare a universităților cu mediul de afaceri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *