Horoscop pentru luna iunie 2014

collage111111111111
Foto:PC: elle.com

Poziția obiectelor astrale este una complicată de aceea, iunie, poate aduce ciocniri, crize, răsturnări de situație și bulversări neașteptate. Lucrurile o pot lua razna când te aștepți mai puțin, așa că nu-ți asuma riscuri, evită conflictele și ține mereu la îndemână un plan de rezervă.

Berbec
În iunie 2014, Venus este interesată de bani și valori, de bunuri palpabile, care asigură securitatea și confortul. Viața sentimentală este influențată de bani, sau deciziile financiare au la bază rațiuni sentimentale. Cocteilul care rezultă poate fi cam indigest spre mijlocul lunii. Ultima săptămâna din iunie 2014 este veselă și relaxată și-ți poate aduce vești interesante sau o întâlnire semnificativă.

Taur
Venus, planeta senzualității și a armoniei, se află în Taur până pe 23 iunie 2014. Prezența ei este binefăcătoare pentru viața sentimentală a Taurului, fiindcă aduce șansa și înțelegere, stimulează apropierea și produce circumstanțe favorabile înfloririi iubirii. În această perioadă arăți mai sexy, ai darul de a atrage și de a seduce mai ușor, te comporți mai drăgăstos și primești dovezi de afecțiune și tandrețe. Este momentul optim să înnozi o nouă relație, să inițiezi o împăcare sau să-ți îmbunătățești coabitarea cu omul de alături.

Viața profesională a Taurului este dinamică, iar coordonarea este mult mai bună. Cu alte cuvinte, deții controlul.

 

Gemeni, Taur PC: elle.com
Gemeni, Taur PC: elle.com

Gemeni
Venus, planeta iubirii și a însoțirii, se află într-un sector defavorabil pentru Gemeni, asociat cu dezamăgirea, întristarea sau singurătatea, și formează, la mijlocul lunii iunie 2014, o opoziție cu mohorâtul Saturn.
Iar “cireașă de pe tort” este Luna Plină din 12-13 iunie 2014, care pune reflectorul chiar pe casa cuplului Gemenilor. Prin urmare, a două săptămâna din iunie trebuie abordată cu prudența și mult tact.

Strălucitorul Soare se află în Gemeni, poziție care, tradițional, aduce succes. Autoritatea se întărește, prestigiul crește, încrederea în șine este mai puternică, vigoarea este mai mare, deci ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți îndeplini proiectele.

Rac
Perioada este favorabilă distracțiilor în cuplu, dar și întocmirii unor proiecte comune pe termen mediu sau lung. Zilele de la mijlocul lunii iunie 2014 trebuie însă abordate cu tact, fiindcă pot aduce Racilor blocaje sau alte complicații. Comunicarea sinceră și deschisă ajută.

Reușita, atât profesională cât și financiară, are șanse mai mari să se arate în ultima decadă. nu uita să-ți exersezi creativitatea: scrie, desenează, pictează.

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Leu
Venus, planeta iubirii și a cuplului, se află în iunie 2014 într-o poziție foarte puternică și vizibilă. Relațiile Leului sunt sub reflector, ba chiar s-ar zice că se află în centrul atenției celorlalți. S-ar putea ca relațiile Leului să ajungă să fie în conexiune cu cariera sau cu viața publică. Unele decizii profesionale ar putea fi influențate de viața profesională sau invers. Pe de altă parte, ai așteptări destul de mari de la celălalt, sau atracția pe care o resimți față de cineva este direct proporțională cu statutul, faima sau performanțele sale.

Financiar, însă, trebuie să ai grijă: pentru Leu, luna iunie 2014 nu este cea mai potrivită perioadă pentru operațiuni de anvergură.

Fecioară
Iunie 2014 este o luna în care viața amoroasă a Fecioarelor nu mai încape în granițele obișnuite, nici geografic, nici mental. Te atrag depărtările. Poți să călătorești împreună cu perechea, să faci un drum cu motivație sentimentală, să simți fluturi în stomac pentru cineva aflat la sute sau mii de kilometri. În iunie 2014 nu vrei alături un om cu care să faci piață și să stai seară la televizor, ci un om care să privească alături de ține spre înalt, să-ți deschidă zări lărgi către cultură sau spiritualitate, să te ajute să evoluezi sau să evolueze odată cu ține.

În primele două decade din iunie 2014 ești pe val, așa că ai un moral foarte bun.

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Balanță
Viața de cuplu a Balanței nu este tocmai lină. Este posibil să se producă unele clarificări, dar nu în termeni prea pașnici, sau se poate că partenerul/partenera să treacă prin momente mai dificile.
Până pe 23 iunie 2014, nici Venus, planeta iubirii și a însoțirii, nu este într-o situație strălucită. Aflată în casa a opta a Balanței, Venus predispune la îngrijorare, frustrări și rețineri.

Perioadă poate fi însă excelentă pentru analizarea problemelor de cuplu sau a psihologiei omului de alături, ori pentru obținerea de informații care pot îmbunătăți coabitarea și exprimarea erotică.

Scorpion
Bucură-te, fiindcă Venus te răsfață!
Până la 23 iunie 2014, Venus se va află în casa relațiilor Scorpionului, răspândind căldură și bunăvoință asupra parteneriatelor, atât asupra celor de suflet, cât și asupra celor de lucru sau de afaceri.
Este o perioadă în care acorzi o atenție specială cuplului și în care ai foarte multe de oferit omului drag. Simți nevoia mai mult că altădată să interacționezi, să împărtășești. Foamea de dragoste este foarte mare, vrei dovezi de afecțiune și gesturi de tandrețe.
Luna iunie 2014 este norocoasă pentru Scorpioni și favorabilă fericirii. Folosește-o din plin!

 

PC: elle.com
PC: elle.com


Săgetător

Trecerea Soarelui prin casa cuplului Săgetătorului inundă cu energie această zonă și o pune în lumină. În iunie 2014, partenerul/partenera devine cea mai importantă persoană din univers, în jurul căreia se învârt galaxiile și se cristalizează toate proiectele tale de viață. Cele romantice, bineînțeles, dar nu numai.
Munca și banii sunt implicate destul de adânc, fie influențând mersul relației, fie lăsându-se influențate de aceasta. Investești, oricum, foarte mult în celălalt și ai, la rândul tău, așteptări destul de mari.

Cu răbdare, în câteva săptămâni vor apărea concluziile și soluțiile. Comunicarea este esențială.

Capricorn
Sub razele calde ale lui Venus, casa dragostei Capricornului înflorește, răspândind miresme pline de senzualitate. În iunie 2014 inima îți este mai tandră, iar trupul mai vibrant, mai înclinat către dulcile plăceri. Seduci fără efort, propunerile îți par acum mai îmbietoare, iar universul uneltește spre a-și aduce în cale iubirea.
Poate că mai apăr și umbre, mai ales în a două săptămâna din iunie 2014, dar până la urmă Eros zâmbește biruitor. Nu rămâne decât să-i arăți spre cine să-și îndrepte săgeată!

Voia bună, spiritul jucăuș, distracțiile și creativitatea vin și ele să împlinească nevoile inimii.

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Vărsător
Soarele trece prin casa iubirii și a plăcerilor Vărsătorului în primele două decade din iunie 2014. Este vremea flirtului, a escapadelor romantice și, mai ales, a trăirilor erotice.
Se poate, însă, că la un moment dat evoluțiile tale galante să se intersecteze cu muncă și cu alte obligații curente într-un mod nu tocmai fericit. Ar fi bine să nu amesteci lucrurile, mai ales în prima parte a lunii.

Cea mai romantică perioadă pentru Vărsători se plasează în ultima săptămâna din iunie 2014 și mai ales în ultimele zile.

Pești
Este timpul exprimării emoțiilor și sentimentelor, al discuțiilor de la suflet la suflet, al mesajelor romantice și al declarațiilor de amor. În iunie 2014 te apropii mai ușor de celălalt, compania ta este mai agreata și mai dorită. Ai vorba dulce, găsești cuvintele potrivite, iar melodia vocii tale seduce fără de veste.
Interesele cele mai arzătoare, sau problemele, dacă e să apăra, au legătură cu locuința, copiii sau sexualitatea.

Pentru Pești este o perioadă potrivită pentru reevaluarea vieții domestice și erotice.
Preocupările intelectuale, comunicarea, scrisul, oratoria și drumurile scurte sunt plăcute și profitabile.

Financiar, în iunie 2014 ai nevoie de calm și prudență, relatează eastrolog.ro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *