(foto) Cum arată două zile de vis la Dream Festival

1
Foto:Dansatoarele care au încins scena

În acest weekend am avut parte de 2 zile de vis la Dream Festival care, în pofida unei ploiţe în seara de sâmbătă, ne-a depăşit aşteptările la capitolul distracţie.

Cea care a încins atmosfera a fost Lidia Buble, noua revelaţie a show-business-ului românesc, descoperită de interpretul Adrian Sînă (Akcent), alături de care a şi lansat mai multe piese auzite la Kiss FM. Timp de 60 de minute, Lidia a cucerit publicul cu vocea sa, în special băieţii, seduşi de şorţii scurţi şi buzele vopsite într-un roşu aprins ale artistei. Fie că a fost vorba de o piesă pop sau de genul popular, Lidia a invitat pe scenă toate fetele din public şi a dansat alături de ele la fiecare cântec.

Mii de fane şi-au văzut visul împlinit odată cu ieşirea pe scena Teatrului de vară a trupei Maxim. Cei patru băieţi au cucerit şi mai mult din dragostea celor prezenţi la festival interpretând live piesa care le-a adus succesul “Sărutări criminale”. Pe lângă Nr 1 din Kiss Top 40 de săptămâna aceasta, Maxim au cântat, spre deliciul publicului, şi alte hituri îndrăgite la Kiss FM. Am ascultat cu o deosebită plăcere “Happy”, “Get lucky”, “Perfect fără tine”, “Ecou” şi multe altele. Încurajaţi de fane, care au venit la concert cu pancarde pe care erau inscripţionate mesaje de adoraţie pentru Maxim, băieţii au interpretat la bis piesa “Sărutări criminale”. Fanii i-au urmat în backstage, unde s-au îmbulzit pentru un autograf şi o poză cu trupa lor preferată.

Ziua Internaţională a Copilului ne-a găsit tot la Dream Festival, unde dimineaţa au fost organizate distracţii pentru cei mici. Părinţii, însă, s-au delectat seara cu un recital Dara şi Carla’s Dreams. Ca întotdeauna, am fredonat împreună toate refrenele, iar la unele piese artistul s-a transformat el singur într-un spectator căci publicul a interpretat toate versurile. La sfârşit, acesta s-a arătat surprins la un gest al unei admiratoare, care i-a dăruit o floare.

Până duminică, de următorul invitat ne despărţea 15 mii de km, dar îl simţeam aproape datorită radioului. Interpretul australian, Faydee a fost cireaşa de pe tortul Dream Fest. Acesta a uimit publicul cu cunoştinţele sale în limba română, chiar dacă a rostit doar “Bună seara”, “Vă iubesc!”, “Ce faceţi?”. S-a demonstrat a fi un tip carismatic, care tot timpul cât s-a aflat pe scenă a flirtat cu publicul. Toţi cei prezenţi au dansat alături de Faydee până seara târziu şi chiar dacă festivalul a durat două zile, ne-a părut puţin.

Dream Fest – un festival de care ne vom aminti cu plăcere tot anul şi a cărui clipe ne-au inspirat pentru o vară întreagă. Ne-am făcut o groază de prieteni, ai avut ocazia de a face poze cu idolii tăi, ne-am simţit extraordinar şi am dansat cât ne-au ţinut picioarele, iar distracţia nu se opreşte aici. Te aşteptăm în fiecare zi pe Kiss FM, unde savurăm cele mai tari hituri, iar DJ-ii noştri îţi aduc buna-dispoziţie şi te energizează pentru o vară cât mai frumoasă.

 

Ziua I la Dream Festival
Ziua I la Dream Festival
Dansatoarele care au încins scena
Dansatoarele care au încins scena
Dansatoare din ziua I la dream Festival
Dansatoare din ziua I la dream Festival
Dansatoare din ziua I la dream Festival
Dansatoare din ziua I la dream Festival
Clubul Alexia a demonstrat un dans energic în ziua I
Clubul Alexia a demonstrat un dans energic în ziua I
Ziua a II-a
Ziua a II-a, Maxim PC: kissfm.md
Ziua a II-a
Ziua a II-a PC: kissfm.md
Ziua a II-a
Ziua a II-a Faydee PC: kissfm.md
Carla's Dreams  PC: kissfm.md
Carla’s Dreams PC: kissfm.md
Echipa kissfm PC: kissfm.md
Echipa kissfm si trup aMaxim PC: kissfm.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *